Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Tyson Donovan Quiriro

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Tyson Donovan Quiriro   do dec 29, 2011 12:19 am

De basis informatie.
Volledige naam: Tyson Donovan Quiriro
Roepnaam/bijnaam: Ty, door leraren nog wel eens Tyson
Leeftijd: 19
Verjaardag: 5 januari
Geslacht: M
Geloof: Hij is Christelijk opgevoed, maar doet er niet veel mee, naast dat hij altijd het kruisje draagt die hij van zijn nana (oma) heeft gekregen.
Tradities/gewoontes:-

Het innerlijk.
Karakter: Tyson is zogezegd de queen bee in jongensvorm op school. Hij is arrogant en wat je kunt noemen een verwend nest. Iedereen die populair, knap en vaak rijk is, gaat hij mee om, val je daarbuiten, dan zal het enige wat je misschien van hem te horen zou kunnen krijgen een commando zijn. Zijn vrienden en hij hebben vaak dan ook in het begin van het jaar ‘pledges’ (kandidaten die als ze alle opdrachten doorstaan misschien bij de groep toegevoegd worden) Hij is gewend alles te krijgen en zal ook niet snel opgeven voor hij het heeft. Als hij iets voor elkaar wilt krijgen kan hij erg lief doen en hij heeft echt moordende puppyeyes. Je moet nooit proberen Ty tot iets te dwingen of kwaad over hem spreken, want dan gaat het geheid fout. Ty heeft namelijk extreem veel moeite om zich te beheersen en heeft daarbij ook nog erg losse handjes. Ty heeft ook best een goede kant. Als hij alleen is met iemand, hoeft hij niet zo stoer te doen voor zijn vrienden en is hij echt lief. Alhoewel hij niet echt verantwoordelijk is, kan hij best zorgzaam zijn, vooral over zijn zusje, die dat niet altijd evenzeer waardeert. Op de manier waarmee hij met kinderen omgaat zie je dit het best. Hij houdt echt oprecht van die kleine monstertjes.
Relaties: Hij is zeker weten hetero en laat het merken ook. Of eigenlijk liet het merken, want na alle vriendinnetjes die hij eigenlijk nooit trouw bleef, heeft hij nu Chelsea. Hij vindt haar echt leuk, wat wel te zien is aan de hopeloos romantische hij als hij bij haar alleen is. Toch blijft het moeilijk om zijn oude gewoontes af te leren en flirt hij met veel meisjes, soms het zelf niet eens doorhebbend.
Verslavingen: flirten is toch wel een aardige verslaving geworden en hij rookt, al doet hij het niet zo vaak.
Afkeer/haat: hij heeft minachting voor iedereen die buiten het zijn ‘stand’ valt.
Passies: Om met kinderen te spelen vindt hij echt leuk, voetballen, een worstelpartijtje enz. Hij heeft eigenlijk ook altijd zijn headphone om zijn nek hangen om muziek te luisteren.

School informatie.
Het talent: Streetdance (beetje mengeling van breakdance, hiphop en poppin’n lockin’ enz.)
Andere sterke punten: Op Franklin High is hij een beetje gaan experimenteren met eigen muziek maken, omdat hij niet echt muzikaal is, is hij remixen gaan maken en nu is hij wel zover dat hij ook DJ is. Hij heeft ook al in wat clubs mogen draaien.
Zwakke punten: Ty is niet echt goed in… alle schoolvakken eigenlijk. Ook vindt hij alle dansstijlen naast de zijne erg moeilijk, ballet en stijldans enzo.
Buitenschoolse activiteiten: Ty is aanvoerder van het footballteam geworden (na Matt’s dood), al voetbalt hij ook, maar minder intensief en alleen buiten school.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: 1.88 en erg gespierd (met ofcourse een wasbordje)
Haar: donkerbruine halflange krullen. Er moet echt een hele pot gel of haarlak aan te pas komen om dat netjes te krijgen.
Ogen: Hij heeft van die donkerbruine bambi-ogen, die als hij ze in puppystand zet, niemand kan weerstaan.
Kledingstijl: Het verschilt een beetje, overhemd, shirt of trui, een baggy spuikerbroek of zo’n mannelijke wortelbroek (moeilijk uit te leggen)
Kenmerken: Hij heeft meerdere kleine littekens van gevechten, maar meestal zijn ze niet echt zichtbaar, net als het witte streepje wat zijn wenkbrauw inloopt die meestal verscholen achter zijn haar zit. Hij heeft een bruingetinte huid.

Achtergrond informatie.
Verleden: Zo interessant is zijn leven niet echt geweest. Hij is in een rijk gezin opgegroeid, maar in plaats van braaf te zijn, ging hij altijd de straat op om daar met wat vrienden te hangen of te dansen. Voor zijn ouders heeft hij niet zoveel respect, maar voor zijn oma, die altijd nana wordt genoemd, des te meer. Zij helpt hem dan ook altijd als hij het moeilijk heeft.
Geboorte/woonplaats: Zijn ouders, zusje en oma wonen in een groot huis een stuk buiten New York. Omdat het soms nogal ver is of wanneer hij geen zin heeft om naar zijn ouders te gaan, heeft hij een appartement in het centrum van New York.
Familie: Zijn ouders, zusje en zijn oma
Extra:

Liedje: laten we zeggen dat het later wel duidelijk wordt ^^

Foto('s):Laatst aangepast door Ty op vr dec 30, 2011 3:09 am; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Tyson Donovan Quiriro   do dec 29, 2011 6:55 am

Wat n kutmuziek, haha. Njah, goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Tyson Donovan Quiriro   do dec 29, 2011 7:14 am

ja eigenlijk wel ja, de eerste keer luisteren ging nog wel, tweede keer was al hatelijk, maar vergeef me want ik had geen zin om een ander liedje te zoeken :3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Tyson Donovan Quiriro   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tyson Donovan Quiriro
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: