Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Courtneys ouderlijke huis

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 9:00 am

In de buitenwijken van New York waar de betere wijken zijn, gewoon voor gezinnen heeft het gezin Da Silva een leuk huis staan. Zoals bijna altijd in Amerika is het een vrijstand huis met een leuke groene tuin eromheen. Het huis is redelijk groot voor de twee bewoners die er in wonen, maar het maakt het er niet minder huiselijk om. Het is modern ingericht, maar met de benodigde gezelligheid van persoonlijke dingen, zoals portretten van het gezin, fotolijstjes, schilderijen enzovoort. Het huis is logisch ingedeeld, met een open keuken, een woonkamer die zonder muur is verbonden aan de eetkamer. Boven zijn er drie slaapkamers, waarvan een logeerkamer. Verder is er een grote badkamer. Op zolder is de kamer van Courtney en is er nog een klein badkamertje dat er aan grenst. Er is een redelijk grote achtertuin, edze tuin word perfect onderhouden door haar vader, van wie het een hobby is om het te doen.

regels: niets slopen etc.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 10:41 am

Courtney voelde hoe de knoop in haar maag groter werd naarmate ze dichter bij haar huis kwamen. Ze reden nu de wijk in waar ze woonde. Het was lang geleden dat ze hier geweest was, een paar maanden. Ze was hier een keer geweest toen ze zwanger was, het was een bezoek geweest vol spanningen omdat ze zelf niet in het beste humeur geweest was. Haar blik ging naar Flynn, "Bedankt dat je mee wilt gaan." zei ze zacht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 10:44 am

"Natuurlijk ga ik mee, dacht je echt dat ik je nu alleen liet gaan" vroeg Flynn met een glimlach, terwijl hij zijn hand op haar bovenbeen legde. "hoe zijn je ouders zoal? Moet ik me zorgen maken?" hij maakte zich allang zorgen, wat als haar ouders hem niets vonden? Wat als Courtney hem dan ook niet meer iwlde?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 10:52 am

Courtney schudde haar hoofd, "Ik denk dat ze de vader zouden willen killen, maar jouw zullen ze mogen." zei ze stellig, dat wist ze zeker. Hij was degene die haar door dit alles heengesleept had. "Maar het zijn lieve mensen, alleen soms wat bezorgd." zei ze, en dat was hetgene wat haar bang maakte. Bezorgde ouders konden soms nogal drastische beslissingen nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 10:56 am

"Hmm, ik ben soms ook wat bezorgd, en ik denk dat jouw ouders en ik het er wel eens over zullen zijn dat jij soms wat beter voor jezelf mag zorgen" zei hij, terwijl hij met zijn wijsvinger nog even haar neus aantikte. "het komt wel goed" zei hij tegen hen allebei. Hij stapte uit en liep zoals gewoonlijk naar haar portier om haar uit te laten stappen. "hebben we alles?" vroeg hij, nog even kijkend in de auto, toen ze alles bleken te hebben sloeg hij het portier dicht en drukte op het knopje, pakte toen Courtneys hand weer vast en glimlachte lief. Even nam hij diep adem en toen zij hij. "oké, here we go girl"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 11:03 am

Courtney keek hem even wat geïrriteerd aan, ze vond dat ze goed genoeg voor zichzelf zorgde. Maar haar gezicht verzachte zich al snel, op Flynn kon ze gewoon niet boos worden. Zeker nu niet. Zenuwachtig keek ze naar het huis dat ze al jaren kende. Courtney kneep even in zijn hand. "Zij d ie sterven gaan groeten uw." mompelde ze. terwijl ze de kleine oprit liepen. Eenmaal bij de deur aangekomen heofde ze niet aan te kloppen. Nee, de deur werd door haar moeder open gedaan. Courtney's moeder leek in zekere zin op haar, de bruine haren had ze van haar geerd, dat ze bij haar nu rood waren was een ander verhaal. Haar moeder was minder lang dan haar, maar voor de rest hadden ze verschillende trekjes die precies hetzelfde waren zoals haar neus en de manier waarop ze lachte. Haar moeder keek bezorgd van Courtney naar Flynn. "kom binnen schatten." zei ze, "Het is buiten veel te koud."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 8:05 pm

Hij snapte niet zo goed wat ze zei maar reageerde er verder niet op toen de moeder van Courtney op hen afstormde. Hij keek kort naar Courtneys gezichtje en glimlachte. Zijn glimlach was lief, bemoedigend. Haar hand liet hij niet los. De zenuwen gierden nog steeds door zijn lijf. Waarschijnlijk zouden haar ouders als eerste denken dat hij Courtney zwanger gemaakt had en dat het dus ook allemaal zijn schuld was. Als dat nodig was zou hij dat maar accepteren, hij zou niet zeggen dat hij degene met wie Courtney naar bed geweest was ook helemaal niet kende. En al helemaal niet dat hij homo was, hij dacht niet dat dat goed aankwam. Wist die jongen het eigenlijk al? Hij had toch ook recht om te weten dat het kindje het niet overleefd had? Ergens was Flynn een beetje boos op die jongen, ookal zou hij dat nooit aan Courtney laten merken. Hij had helemaal niets gedaan, was niet eens mee gegaan naar de echo's, had Courtney er compleet alleen voor laten staan. Flynn's blik ging van Courtney naar haar moeder, in een zekere zin leken ze op elkaar. Courtney leek al minder moe door haar alleen aan te kijken en dat maakte dat hij naar haar moeder glimlachte. Zijn glimlach was ietwat verlegen, maar hij kwam heel dicht in de buurt van zijn Flynn glimlach. Natuurlijk niet die die hij voor Courtney bewaarde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    zo jan 01, 2012 10:41 pm

Courtney liep naar binnen waarbij ze Flynn kort even aankeek. "Flynn dit is mijn moeder, mam dit is Flynn." stelde ze ze aan elkaar voor. Hoewel het voor Flynn een beetje overbodig was. Je zag haar moeder direct een onderzoekende blik werpen op Flynn, er zat bijna iets beschuldigends in. Alsof het zijn schuld was dat hij de vader was. Dat was iets wat Courtney opmerkte, misschien omdat ze haar moeder gewoon enorm goed kende, of het was er duidelijk vanaf af te lezen. In iedergeval pakte ze Flynn's hand vast en schudde kort haar hoofd, "Hij was niet de vader." zei ze zacht terwijl ze haar moeder niet echt durfde aan te kijken.
-
jij mag haar moeder ookwel spelen hoor (;
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 1:30 am

dat laat ik aan jou over Razz
~~
Flynn zag de blik maar het gaf niet. Het ging niet om hem, dit ging om Courtney. Flynn stak de hand die niet in Courtney's hand lag uit. "Fylemon Wirth, om precies te zijn" zei hij met een lichte glimlach. Hij kneep zachtjes in haar hand bij haar woorden. Hij vond het prettig dat ze het zei. Was blij dat ze het meteen de wereld uit wilde helpen. Flynn vond het maar niets dat Courtney zich duidelijk weer ongemakkelijker voelde, dus ging hij met zijn duim kort over haar hand. Meer dan een lichte streling was het niet, maar dat gaf niet, hij wilde laten zien dat hij haar zou steunen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 2:39 am

Ik reageer deze week overdag trager aangezien ik bezig ben met samenvattingen maken -.-
-
Courtney voelde de zachte streling over haar hand heen, het gebaar dat Flynn haar steunde. Zachtjes gaf ze hem een kneepje in de hand, het was niet meer dan een drukverschil maar het maakte haar dankbaarheid wel duidelijk. Haar moeder knikte bij de woorden dat hij de vader niet was. Het was niet alleen coor Courtney en Flynn een lastige situatie maar voor haar was het ook lastig. "Kom mee, dan zal ik jullie wat te drinken inschenken." ze gebaarde naar de woonkamer. "Court, wijs jij Flynn de weg." zei ze terwijl ze haastig naar de keuken liep.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 5:36 am

ik reageer vandaag niet meer en morgen vanaf half twee pas weer, werk en vanavond komt een vriendin van mij logeren
~~
Flynn had het kneepje in zijn hand gevoeld en een korte glimlach zond hij naar haar ten teken dat hij het gemerkt had. Toen haar moeder naar de keuken verdween, gingen de zenuwen een beetje liggen en drukte hij een kort kusje op Courtney's slaap. "gaat ie nog?" vroeg hij, terwijl hij haar kort bezorgd aankeek. Zijn ogen boorden zich in die van haar en hij sloeg heel kort even snel zijn arm om haar heen, om haar daarna meteen weer los te laten, bang dat iemand hen zou zien. HIj vond het niet zo prettig om dit allemaal voor haar ouders te doen, dacht niet dat dat zo'n goede indruk achter zou laten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 5:51 am

Courtney knikte, ze was blij met de korte arm die hij om haar heen sloeg. "Kom." zei ze zacht, ze was bang dat haar stem het straks weer zoubegeven dus zei ze maar zo min mgelijk. Nog steeds hield ze zijn hand vast terwijl ze hem naar de woonkamer leidde. Het was een stijlvol ingericht huis met een lichte ruime woonkamer. ER stondeen mooie zwarte bank met enkele kussens erop om het je comfertabel te maken. Courtney ging op de bank zitten en kroop dicht tegen Flynn aan terwijl haar moeder met een dienblad de kamer binnenkwam. Er stond een theepot op en een schaaltje koekjes. "gaat het een beetje?" vroeg ze bezorgd toen ze haar dochter eens goedbekeek en haar bleke gezicht en wallen zag. Ze ging tegenover hen zitten op een stoel die ze dichterbij getrokken had. "Vertel me eens wat er gebeurt is"
-
gezellig Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 6:24 am

Flynn keek de ruimte rond. Het was stijlvol en comfortabel. Hij ging zitten naast Courtney en trok automatisch zijn arm om haar heen, een soort van beschermend, zoals hij dat nou een maal deed. Flynn keek naar Courtney's moeder toen die binnen kwam. Hij wist niet goed wat hij moest zeggen en wist niet of Courtney het fijn zou vinden als hij het woord zou nemen. Hij zou haar wel helpen als haar stem te zwak werd. Iets wat de laatste tijd vaak leek te gebeuren. En hij wist ook helemaal niet precies wat er gebeurd was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 6:30 am

Courtney zelf wist ook niet goed waar ze zou moeten beginnen. De blik in haar moeders ogen was bezorgd maar als je goed keek ook geketst, haar eigen dochter had tegen haar gelogen, haar niet voldoende vertrouwt. Zacht beet ze op haar lip terwijl ze omlaag keek. "Het was een ongelukje." zei ze zacht, "We hadden alles veilig gedaan en toch is het misgegaan." fluisterde ze. "Alles leek goed te gaan, ik kon het niet weghalen," zei ze met een blik op Flynn die haar overgehaald had het te houden. "Er was niets mis tot twee weken terug. De arts zei dat ik bedrust moest houden, tot ik eergisteravond moest bevallen." haar stem happerde bij de herinneringen eraan en ze voelde zich ontzettend kleintjes. Het was een korte versie van het verhaal maar ze kon het niet aan om nog meer herineringen voor de feest te halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 6:34 am

Flynn trok zijn arm iets strakker aan en trok haar tegen zijn borst. Heel even, ze kon er blijven als ze daar behoefte aan had. Hij wreef kort over haar haren, maar zei niets. Wist niet wat hij erop moest zeggen. Ergens had Flynn spijt dat hij haar toen tegengehouden had. Daardoor had ze zoveel meer pijn moeten lijden dan als hij toen niets gezegd had. Maar hij vond het verkeerd. Een kindje vermoorden. Toch was het achteraf beter geweest. Dan had ze er geen zes maanden last van gehad om vervolgens zoveel pijn te hebben. Zijn ogen stonden verontschuldigend toen ze hem aankeek bij het verhaal over weghalen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    ma jan 02, 2012 6:39 am

Courtney schudde bijna onmerkbaar voor haar moeder haar hoofd, nee hij kon er niets aan doen. Zijzelf was degene die de beslissing gemaakt had. Flynn was alleen degene die haar er van bewust gemaakt was hoe fijn het ozu zijn. Hij had niet kunnen weten wat er zou gebeuren. Haar moeder stond op van haar stoel en sloeg haar armen om haar dochter heen. "Ach meisje toch." fluisterde ze in haar oor. De warmte van haar moeder en haar zachte stem zorgde dat het verdret in een keer weer naar boven kwam waardoor er voor ze het wist weer een gesmoorde snik uit haar keel kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 3:35 am

Flynn wist niet goed wat hij moest doen, of hij moest blijven zitten of dat hij hen even een momentje alleen moest geven, de greep om Courtneys hand verslapte, zodat ze haar hand gemakkelijk uit de zijne kon halen. Hij kon niet zien hoe Courtney verdriet had, dus draaide hij zijn hoofd een klein beetje weg. Hij hoopte dat haar moeder haar zou kunnen troosten. Hij legde zacht zijn hand op haar onderrug als een soort blijk van steun. Hij wist niet of het veel uit zou maken en twijfelde nog steeds of hij misschien niet even naar buiten moest lopen. Zijn telefoon ging, natuurlijk, hij trilde hard inz ijn broekzak en zo snel hij kon drukte hij het gesprek weg, nu niet. Het waren mensen van het pp. Hij wist dat hij op zou moeten nemen als ze nog een keer belden, maar nu even niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 3:40 am

Na een paar minuten was de omhelzing voorbij, Courtney had niks gemerkt van zijn trillende telefoon, en keek ze even met een waterig glimlachje opzij terwijl ze haastig haar wangen droog veegde. Haar moeder had zich ondertussen over de thee gebogen. "Flynn, hoe heb jij de thee?" vroeg ze terwijl ze de kopjes in schonk, "Met of zonder suiker?" Het was typisch haar moeder om na iets emotioneels snel over te gaan op iets doodnormaals om iedereen wat te kalmeren en vaak vooral zichzelf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 3:44 am

"Zonder, dank u" zei Flynn, terwijl hij met zijn hand zachtjes een vergeten traan van Courtneys gezicht veegde. Hij keek haar aan, met ogen die zeiden 'het komt allemaal weer goed'. Ze stonden troostend. Alsof alle problemen van de wereld zo erg nog niet waren. Alsof hij ze allemaal in zijn eentje op zou kunnen lossen. Hij verstevigde de grip op haar hand toen ze weer dichterbij kwam. Zijn telefoon begon weer te trillen en hij schoof hem eruit. Mensen van het Pp, al weer. "sorry deze moet ik even nemen" zei hij, terwijl hij Courtney met tegenzin losliet en naar de gang verdween.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 3:48 am

Courtney glimlachte nu wat breder, liefdevol naar hem. Haar gezicht betrok pas toen hij telefoon kreeg, ze hoefde geen moeite te doen om te raden wie het zou kunnen zijn. Kort beet ze op haar lip toen haar moeder haar vast een kop thee gaf. "Hij ziet er uit als een aardige jongen." zei haar moeder terwijl ze naast Courtney op de bank plaatsnam en even stevig in haar hand kneep. Om te laten zien dat ze niet boos was. Courtney knikte bevestigend, "Hij is geweldig. Hij was overal bij geweest." fluisterde de. Ze vond dat Flynn niet alleen als zomaar een vriendje beschouwd moest worden door haar moeder, maar als iemand om wie ze enorm veel gaf.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 3:58 am

Flynn luisterde rustig naar de mensen, keek boos, toen verdrietig en uiteindelijk teleurgesteld. Natuurlijik. Hij had nog maximaal een maand maar moest zijn koffers vast pakken. Waarom? Heel simpel, ze waren hem, alweer, op het spoor. Hij moest een manier verzinnen om met Courtney in contact te blijven. Dus flusiterde hij in de luidspreker op en neer met de contactpersoon om uiteindelijk gefrustreerd de telefoon uit te drukken. Hij moest moeite doen het ding niet door de ruimte te gooien. Maximaal een maand en daarmee uit. Was het weerwoord geweest. Hij zette iets op wat door kon gaan als glimlach, iets wat Courtneys moeder niet zou merken. Maar Courtney misschien wel, hij hoopte van niet, het was haar dag vandaag, haar ouders. Ze had deze dag nodig en hij wilde hem niet nog erger verpesten. Hij haalde even kort diep adem en stapte toen de kamer weer binnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 4:05 am

Courtney keek Flynn even bezorgd aan toen hij de kamer weer binnen gelopen kwam. Ze kende hem ondertussen goed genoeg om te weten dat er iets mis was. Sowieso was er iets mis als hij gebeld werd. Ze wende haar blik af naar haar moeder toen deze weer opstond en zonder enige waarschuwing haar armen om Flynn heen sloeg, soms was ze net zo impulsief als Courtney kon zijn. "Dankje dat je op mijn dochter gepast hebt." zei ze toen ze hem weer losliet. Ze had helemaal niks door dat er waarschijnlijk wat mis was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 4:10 am

Flynn schrok een beetje toen Courtney's moeder hem om de hals vloog, maar hij omhelsde haar wel terug. "Graag gedaan hoor, ik had alleen liever gehad dat het niet zo nodig geweest was." zei hij, redelijk zacht, maar op zijn eigen, lieve manier. "En zij heeft ook op mij gepast hoor" zei hij, met een scheve grijns naar Courtney. "En ze is geweldig gezelschap" Hij schoof weer naast Courtney op de bank. En een geweldige zoener, dacht hij erachteraan, maar dat zei hij natuurlijk niet. Kom op zeg, het was haar moeder.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 4:23 am

ik ben een beetje inspiratieloos hier :3
-
Courtney lachte terug naar Flynn, hoewel ze dolgraag zou willen weten waarom hij gebeld was. "Nouja, ik zou niet weten hoe ik je zou moeten bedanken." zei haar moeder. Terwijl ze hen het schaaltje met koekjes aanbod. Courtney wees ze op haar beurt af. Nog steeds kon ze geen hap door haar keel krijgen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    di jan 03, 2012 4:31 am

Flynn nam ook niets. Hij had door dat Courtney hem door had. "Het is een beetje vervelend, want ik zal niet hier kunnen blijven, niet meer voor lang in elk geval, mijn ouders gaan verhuizen, en ze willen niet dat ik te ver weg achter blijf" hij trok een licht verongelijkt gezicht. Nu wist Courtney in elk geval waarom hij gebeld werd en haar moeder wist vast dat hij zou verdwijnen, soort van dan. "Ze weten nog niet waar ze heen gaan, maar mijn ouders houden van avontuur" zei hij. Alsof dat de contactbreuk straks zou verklaren.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Courtneys ouderlijke huis    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Courtneys ouderlijke huis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Het drama van Depok
» Huis van schrijver Louis Couperus bestaat nog altijd
» Apenheul toont bijzondere neusapen
» 'Batik Belanda from Time to Time' in Erasmus Huis
» Indisch Huis vindt perfecte plek in Den Haag

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Het RPG :: New York en de rest van de VS.-
Ga naar: