Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende
AuteurBericht
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 1:28 am

Ty is 5 januari jarig geweest en geeft daarom een 'bescheiden' feestje in zijn appartement. Het is alleen niet zo bescheiden geworden als hij het zou willen, want blijkbaar hadden wel meer mensen zin in een feestje. Er zijn veel mensen van school, maar ook mensen van daarbuiten. Soms voor hem totaal onbekenden, die dan vrienden van vrienden van vrienden van hem zijn. Het is dus erg druk, er is veel alcohol aanwezig en het nodige eten en de volumeknop van de stereo-installatie staat volledig open. So get drunk and have fun ^^

regels: geen gevechten, dan wordt je meteen buiten de deur gezet en probeer om geen dingen stuk te maken.
personen: op een gegeven moment is het appartement toch echt vol en dan worden er geen mensen meer binnengelaten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 1:32 am

Ty stond tegen de muur aan met een paar vrienden om zich heen. Het was op het moment nog niet helemaal vol, al was het feest al wel aardig op gang. Regelmatig kwamen er mensen binnen door de deur, waarvan de meesten Ty even begroeten en feliciteerden voor ze tussen de mensen verdwenen. Ty had in zijn hand een biertje, waarvan hij er al een paar ophad en luisterde maar half naar wat zijn vrienden allemaal te zeggen hadden. Zijn blik ging herhaaldelijk naar de deur als er weer mensen binnenkwamen of door de ruimte om er zeker van te zijn dat hij Chelsea niet over het hoofd gezien had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 1:54 am

Chelsea had lang nagedacht over een cadeautje voor Ty, het was lastiger dan het leek. Hij leek alles al te hebben. Uiteindelijk had ze een paar kleine cadeautjes gekocht. (ik kan niks verzinnen xd) In de hoop dat hij deze nog niet had. In een strak, kort donkerblauw jurkje dat glom door een flink aantal pailletjes. Terwijl ze zich tussen een aantal mensen wurmde ging haar blik zoekend naar Ty, die ze uiteindelijk vond tegen een muur aan. Met een brede glimlach begon ze naar hem toe te lopen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 2:30 am

Zodra zijn blik de hare kruiste, kwam er een grote glimlach op zijn gezicht. Hij drong zich tussen zijn vrienden door, die even verbaasd waren, maar toen ze Chelsea zagen, grinnikend hun hoofd schudde. Hiij deed niet de moeite om haar gedag te zeggen en zodra hij bij haar was, sloeg hij zijn armen om haar heen om zijn lippen, misschien ietwat dwingend, op die van haar te drukken. ' Ik ben blij dat je er bent.' Zei hij zacht zodra hij de kus afbrak.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 2:39 am

Chelsea glimlachte terwijl ze hem terugkuste, van het dwingende merkte ze niets. "Heey schat" zei ze terwijl ze hem nogmaals kuste. "Gefeliciteerd." lachte ze naar hem. Hoewel ze dat al in de ochtend tegen hem gezegd had. Ze trok haar jurkje iets omlaag terwijl ze kort om zich heen keek. "Een klein feestje?" plagend keek ze hem aan. Haar jurkje was korter dan normaal, maar dat kwam door de opmerking van Jacky die lang in haar hoofd was wezen rondspoken. Dat ze misschien wel te weinig te bieden had om Ty te kunnen laten blijven. Maar dat was iets waar ze nu al helemaal niet meer aan dahct.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 6:46 am

Ty grijnsde breed en sloeg en arm om haar middel. ' Dankje.' Zei hij vrolijk terwijl hij haar meenam naar zijn vrienden. ' ja, er kwamen wat meer mensen dan verwacht. ' Legde hij grinnikend uit. Het was niet echt nodig om uit te leggen eigenlijk, dit soort feestjes werden altijd groter dan ze hoorde te zijn. Hij liet zijn blik even over haar lichaam glijden. Ze zag er erg goed en ook sexy uit in het jurkje en hij voelde zich best trots dat zij zijn vriendin was. ' Je ziet er goed uit.' Zei hij hard om boven de muziek uit te komen. Zelf had hij een wit overhemd met een donkere spijkerbroek aan en een paar hge witte gympen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   vr jan 06, 2012 8:47 am

Chelsea lachtte, ja dat was ook wel te verwachten. Ty's feestjes waren beroemd en berucht. "Speciaal voor jouw." zei ze na het complimentje over haar uiterlijk. Haar blauw grijze ogen keken hem even vrolijk aan. "Jij ziet er ook goed uit." ze grijnsde even vrolijk naar hem, waarna haar blik nogmaals door de ruimte ging. De muziek stond hard en overal zag je mensen met een glas in hun hand dansen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 5:10 am

Ty glimlachte tevreden en trok haar voor zich zodra ze weer bij het groepje vrienden waren. Zijn armen sloeg hij van achter om haar heen en liet zijn handen op haar onderbuik rustten terwijl hij haar dicht tegen zich aan trok. Het gaf hem wel enigszins een geruststellend gevoel nu hij haar zo dichtbij zich had. ' Je moet nog gaan oppassen met zo'n mooi meisje Ty.' Zei een van de jongens uit het groepje waarop die een boze blik van Ty kreeg. ' Nou ik verwacht in ieder geval geen concurrentie van jou.' Zei hij spottend, waarop de ander rood werd. De jongen was niet heel lelijk ofzo, maar hij was ook zeker niet de knapste. Ty was, als hij wat op had, niet altijd even aardig meer. Hij wist in ieder geval niet zo goed meer waar zijn en iemands anders grenzen lagen. 'Wat wil je drinken?' Vroeg hij waarbij hij weer met een lieve blik naar Chelsea keek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 5:20 am

Chelsea gaf hem een klein stompje in zijn zei, dat duidelijk maakte dat hij rustig aan moest doen en die jongen gewoon met rust moest laten. Het moest wel gezellig blijven. Ze vond het fijn om met Ty te zjn, maar soms vergat hij zijn grenzen als hij wat teveel ophad, hoewel ze geen idee had hoeveel hij al ophad. "Ehm doe maar een wijntje." antwoorde ze op de vraag van Ty over wat ze wilde drinken, bier kreeg ze gewoon niet doorgespoeld en ze wilden het rustig aan doen vanavond, of tenminste nu nog, dus de mixdrankjes liet ze nog maar even staan. Ze glimlachte lief naar Ty.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 5:29 am

Ty negeerde de stomp gewoon wat niet zo moeilijk was, Chelsea was niet zo sterk. ' Oke komt voor mekaar.' Zei hij voor hij even rondkeek en een jongen in het groepje zag staan die kleiner dan de rest was. Als Ty het goed had was hij derdejaars, hij was best knap, maar hij zag er nu nog eerder schattig dan knap uit. ' Hee Timmy, haal jij eens even wijntje.' Zei hij grijnzend tegen de pledge die schrok toen zijn naam genoemd werd. Snel knikte hij om vervolgens weg te lopen om de wijn te halen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 5:32 am

Nu moet ze een beetje boos worden toch?
-
Chelsea keek naar de jongen die Ty aansprak en hem als het ware gewoon beval om een glas wijn voor haar te halen. Iets waar ze zich direct schuldig over voelde. Haar blik ging omhoog naar Ty, "Moest dat nou echt?" vroeg ze, niet geïrriteerd maar wel met een verwijtende klank in haar stem. Ty wist dat ze het al niks vond dat hij jongere jongens gebruikte als slaafjes zodat ze bij hem mocht staan, en ze vond het al zeker vervelend als dat gebeurde als zij erbij was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 5:53 am

jups ^^
~~
Ty haalde zijn schouders op en haalde een hand van haar buik om zijn glas te pakken die hij net op de tafel had gezet. ' wat maakt het uit, hij doet het toch graag.' Zei hij onverschillig, waarna hij in een paar grote slokken het bier wat in het glas zat ophad. Hij zette het glas weer terug en begon haar zacht in haar zij te strelen. Hij wilde hier niet weer over beginnen, de vorige keer was het ook al fout gegaan, dus zocht hij een ander onderwerp. ' Weetje ik denk dat het nog niet zo druk is op mijn slaapkamer en anders gooi ik de mensen er wel uit, maar misschien moeten we daar zo even heen verhuizen.' Fluisterde hij voorovergebogen in haar oor met een brede grijns op zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 6:04 am

Chelsea keek hem even geïrriteerd aan, "Ja, omdat hij anders bang is voor klappen." ze had geen zin om er ruzie over te maken op zijn verjaardagsfeestje, maar wilde ook niet dat hij zijn jongens voor haar ging gebruiken. Het idee wat Ty haar in haar oor fluisterde klonk aantrekkelijk, dat wist hij, maar ze had er te weinig drank voor in om er serieus op in te gaan, ondanks de woorden van Jacky die weer door haar hoofd begonnen te spoken. "Een andere keer, Ty." zei ze terwijl ze zich afvroeg hoeveel hij al op had. Ze legde haar handen op de zijne die bezig waren haar zij te strelen zodat ze ophielden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 6:19 am

Ty's gezicht vertrok en hij fronsde zijn wenkbrauwen, maar dwong zichzelf om geen tegenreactie te geven. Hij had immers geen zin om op zijn verjaardag ruzie te maken met Chelsea. Echter, toen ze zijn aanbod weigerde en zijn handen tegenhield van het strelen, stapte hij achteruit en trok zijn armen weg. ' Oké wat is jouw probleem?' Vroeg hij bars terwijl hij zijn armen over elkaar heen sloeg. Hij vond het zachtgezegd niet leuk dat ze nu zo tegen hem deed, al zou hij het waarschijnlijk niet erg hebben gevonden als hij gewoon nuchter was geweest.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 6:27 am

Chelsea keek hem verbaast aan bij zijn overdreven reactie. "Doe nou eens rustig." zei ze ietwat geïrriteerd. "Hoeveel drank heb je al op?" sprak ze de vraag die al een tijdje in haar hoofd zat uit. Het was nog vroeg op de avond, maar soms ging het nogal makkelijk en had je voor je het weet al 1 glazen drank op. Ze deed een stapje naar hem toe en keek hem met haar blauwgrijze ogen vragend open. Het was niet beschuldigend, maar je wiist maar nooit wat Ty er van zou kunnen maken.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 6:38 am

Ty haalde zijn schouders op en keek weg van Chelsea's ogen. 'Weet ik veel, 2 of 3 glazen ofzo?' Zei hij nonchalant. Als je Ty goed kenden, zou je wel weten dat hij niet van zijn stuk zou gebracht zijn van 2 of 3 glazen en hij al heel wat meer op zou moeten hebben om zich zo te gedragen. 'Wat maakt het uit? Het is mijn verjaardag, dus ik mag best wat lol hebben.' Zei hij en om zijn woorden kracht bij te zitten, pakte hij een shotje van een jongen die net langsliep en gooide die achterover.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 6:46 am

"Lieg niet." ze had gemerkt hoe hij wegkeek omdat ze het toch zou kunnen zien in zijn ogen, ze haatte het als hij tegen haarloog, al was hij in dronken toestand. Met haar hand ging ze door haar haren heen die in haar gezicht gevallen waren. "Nou weetje, laat ook maar, ik zie je wel weer als je weer gezellig kan doen." kwaad keek ze hem aan. Het gebaar met het shotje had het bij haar doen knappen. Ze wist dat als ze nu langer bij hem in de buurt zou blijven ze dingen ging zeggen die ze beter niet had kunnen zeggen en zeker niet op zijn verjaardag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lauren

avatar

Posts : 799
Join date : 26-09-11
Age : 20
Location : Breda

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 6:51 am

Irina kwam naar binnen gelopen en trok meteen haar jas uit. Het was warm hier binnen, precies hoe het op een goed feest hoort te zijn en er gleed al een glimlach over haar smalle gezicht. Ze zag er goed uit. al vond ze zelf, haar rode haren hadden goed mee gewerkt en het zat perfect in model. Toen ze op stap was gegaan om een nieuw zwart jurkje te kopen had ze een wit zomerjurkje gevonden wat ze nu droeg, met daaronder een zwarte panty en haar fel roze vans. Ze liep de kamer binnen en vond meteen al een paar vrienden met wie ze een gesprek begon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 7:00 am

Ty werd nu ook echt boos en dat was te zien ook aan zijn houding. Het groepje jongens waar ze bij hadden gestaan zag het ook wel gebeuren en één stapte naar hem toe om zijn hand op Ty's schouder te leggen. 'Kom op nou Ty, het is je verjaardag, doe even gezellig.' Zei hij waarop Ty de hand afschudde. 'Donder op!' Zei hij met een gezicht dat op onweer stond. Even bleef hij stil, maar stapte toen langs Chelsea heen om weg te lopen. 'Ik deed tenminste een poging om het gezellig te maken, maarja als jij die afslaat.' Riep hij nog boos voor hij zich door de menigte wurmde. Verderop liet hij zich met een chagrijnig gezicht op de bank ploffen. Waarom moest Chelsea nou weer zo doen, hij had gewild dat het gewoon leuk zou worden. Dat hij zelf fout had gezeten, kwam eigenlijk niet in hem op.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lauren

avatar

Posts : 799
Join date : 26-09-11
Age : 20
Location : Breda

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 7:04 am

Irina had de ruzie opgemerkt en keek van Ty naar Chelsea, en besloot toen maar achter hem aan te gaan, ze moest hem toch nog feliciteren. 'Hé, alles goed? Nog gefeliciteerd' zei ze, half bezorgd en half met een glimlach. Ze was van plan om het later met Chelsea goed te maken, maar Ty was nu eenmaal jarig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 7:08 am

Chelsea beet op haar lip om geen verkeerde dingen naar zijn kop te slingeren. Enkele seconden bleef ze naar Ty staan kijken die er vandoor stampte. Ze wist dat ze nu het gesprek onder zijn vriendenclub zouden worden. Kwaad liep ze weg van de andere jongens richting de keuken waar het wat rustiger was dan op de rest van het feest. geïrriteerd liet ze zich op een van de keukenstoelen ploffen. Nou leuke verjaardag Ty.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Fay

avatar

Posts : 181
Join date : 31-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 7:12 am

Fay liep de vertrouwde ruimte in waar Ty al zijn feestjes gaf, ze gooide haar jas op de stapel die steeds hoger werd. Ze trok even haar korte panterprint jurkje recht en liep vervolgens met klikklakkende high heels naar de wc om haar lippen bij te werken met haar kersenrode lippenstift. Ty zou wel weer over de rooie gaan over haar uiterlijk maar ze was oud genoeg om te doen wat ze wilde en Ty had dus niets over haar te vertellen. Ze liep zelfverzekerd door de feestende mensen heen en keek om zich heen of hij Ty of Chelsea ergens zag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 7:14 am

Ty keek op toen iemand hem aansprak. 'Oh hey, dankje eehmm.. Irina is het toch? Het gaat wel hoor.' Zei hij, al kon je duidelijk aan zijn nog steeds boze gezicht dat hij loog. Hij wist niet zeker of hij wel zin had in gezelschap, al zou het hem misschien wel wat opvrolijken en voor wat afleiding zorgen. Even dacht hij aan de vorige keer dat hij afleiding had gezocht, maar dat drukte hij maar weg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lauren

avatar

Posts : 799
Join date : 26-09-11
Age : 20
Location : Breda

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 7:24 am

Irina keek hem met medelijden in haar ogen aan. 'Ah, maar het is je verjaardag, dan moet je je niet down voelen' zei ze terwijl ze naast hem neerplofte. 'En ja ik ben Irina, een vriendin van.. nou ja je weet wel ' zei ze, het leek haar niet slim om nu over Chelsea te beginnen, aangezien de twee net ruzie gehad hadden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   za jan 07, 2012 8:01 am

Ty glimlachte even, dankbaar dat ze niet over Chelsea begon. Hij liet zich tegen de rugleuning aanvallen en staarde een beetje voor zich uit. 'Agh, er is niet echt veel wat ik eraan kan doen.' Zei hij waarbij hij zijn schouders ophaalde. Meestal was er wel iets dat hem weer van zijn verdriet of woede afleidde, net als bijvoorbeeld toen Matt vermoord was en hij ervoor moest zorgen dat het footballteam niet helemaal ineenstortte. Hij had zich daar helemaal opgestort om het verlies van zijn vriend te kunnen vergeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Ty's verjaardagfeest (algemeen topic)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 3Ga naar pagina : 1, 2, 3  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Het RPG :: New York en de rest van de VS.-
Ga naar: