Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Tim's appartement

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Volgende
AuteurBericht
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   za jan 14, 2012 9:58 am

Tim lette niet op de film, hij had Courtneys hand vast en speelde met haar vingers. Ze had weer overheerlijke pannekoeken gebakken en hij vroeg zich af of hij niet alsnog aan bleef komen na al die magnetronmaaltijden de hele tijd pannekoeken leek hem ook niet zo'n goed plan, maar het was wel lekker. Tim's ogen waren nu gericht op haar wijsvinger waar hij zachtjes met zijn duim en wijsvinger overheen streelde voor hij hetzelfde deed met haar ringvinger. Haar handen waren zacht en meisjesachtig. Mooi, vond hij. Hij had de laatste dagen met Courtney verbracht en wist weer wat het betekende om een 'familie' te hebben, wat het was om thuis te komen en hoe het voelde om echt gelukkig te zijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 15, 2012 6:16 am

Het was heerlijk om tegen Tim aan te kunnen liggen. Zich geen zorgen meer over hem te moeten maken, hij was hier veilig. Zou voor altijd veilig zijn. Zijn moordenaarswaren dood, het overduidelijke bewijs was nog steeds op zijn verbonden schouder te zien. Al leek hij er minder last van te hebben dan gisteren. Veel volgde ze niet van de film, hoewel haar ogen er op gericht waren, waren haar gedaachten gewoon bij het ultieme geluk dat naast har zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 15, 2012 7:41 am

Tim kon zich niet langer inhouden en drukte zijn lippen op die van Courtney en daarna een zacht, lief kusje in haar hals, net op haar sleutelbeen. Daarna eentje in haar mondhoek, maar elke keer een kort en speels kusje. Na haar mondhoeken, neus en sleutelbeenderen waren haar oorlellen en haar hals aan de beurt. Ze was zo mooi, zo lief, zo Courtney. Hij hield van haar en dat wist hij, en dat was ook wat hij haar wilde laten zien. Hij wilde elk stukje van haar lichaam kussen. Stukje voor stukje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   vr jan 20, 2012 11:40 pm

Courtney werd verrast door de zachte lippen van Tim die over haar lichaam. Het was een heerljk gevoel, ze draaide zich wat naar hem toe. Iets wat zo veel makkelijker ging nu er geen enorme ballon in haar buik in de weg zat. Met haar hand ging ze langs zijn haern naar zijn nek waar ze hem zachtjes kriebelde. Ze hield van hem, was na al die maanden nog steeds verliefd op Tim. Het was geweldig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   vr jan 20, 2012 11:43 pm

Tims handen gleden over haar middel en trokken haar naar zich toe, terwijl hij haar neus zacht en teder kuste, daarna drukte hij zijn lippen vragend, speels en liefdevol op die van haar. Wilde zij wat hij wilde? Hij voelde zich zo goed in haar omgeving. Voelde zich warm worden van binnen elke keer als hij aan haar dacht. Hij had al over andere dingen nagedacht. Wilde nooit meer zonder haar hoeven. Maar dat was nu allemaal nog niet van belang, nu was het belangrijk wat zij samen hadden, en of zij ook wilde. Als ze niet wilde zou hij stoppen, ze hoefde niet.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   za jan 21, 2012 12:49 am

ahwww ik heb ze zo gemist deze week :c
-
Courtney voelde zijn lippen onder die van haar en liet haar lippen een opkrullen in een glimlachje tijdens hun zoen. Ze begreep maar al te goed wat hij bedoelde, en het gaf haar een overweldigend gelukkig gevoel van binnen. Courtney was in haar leven niet bepaald kuis geweest, maar ze wist dat dit anders zou zijn. Het voelde nu al veel beter. Dit was bijzonder, iets wat ze nooit zou willen vergeten. Haar blauwe ogen keken Tim even vol liefde aan, waarna ze nog dichter tegen hem aan kroop en ook haar armen om zijn lichaam sloeg en met haar ene hand onder zijn shirt ging.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tim

avatar

Posts : 1264
Join date : 29-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   za jan 21, 2012 12:56 am

Tim glimlachte bij deze toezegging en keek haar blij en dankbaar aan terwijl hij zijn lippen opnieuw op die van haar drukte. Haar hand onder zijn t-shirt voelde koud, maar fijn. Hij kreeg kippenvel van kou, maar ook van opwinding, zijn warme hand streelde over haar wang en daarna gleed hij met zijn andere hand ook onder haar t-shirtje, waar hij haar nu zo platte buik streelde, terwijl hij nog steeds zijn lippen op die van haar gedrukt hield. Woorden waren niet nodig, en dat wist hij, maar hij moest dit zeggen, kon het niet voor zich houden. "Courtney, ik hou van je" fluisterde hij bijna onverstaanbaar en tussen twee kussen door. Toen tilde hij haar op, de korte steek die door zijn schouder trok niet eens opmerkend om haar mee te nemen naar boven, naar hun bed in de met kaarslicht overgoten slaapkamer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   za jan 21, 2012 7:00 am

Courtney mompelde iets instemmend wat gesmoort werd door de lippen van Tim. Terwijl hij haar optilde om naar de slaapkamer te tillen bleef ze zachtjes over zijn warme rug strelen, evenals dat ze haar lippen op die van Tim bleef drukken. Er ging een geweldig gevoel van opwinding door haar lichaam heen terwijl ze de slaapkamer binnenkwamen. "Weet je zeker dat het gaat?" fluisterde ze toen, omdat ze het moment eigenlijk niet wilde verpesten, "Met je schouder bedoel ik." haar blauwe ogen keken hem even vragend aan, maar dat weerhield haar er niet van om over zijn rug te blijven strelen. Haar andere arm lag om zijn nek heen geslagen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   za jan 21, 2012 11:36 pm

Terwijl hij haar zachtjes op het bed liet zakken keek hij haar kort aan. "Niks aan de hand" zei hij zachtjes terwijl hij over haar wang streek en haan lief aankeek. Die paar steken die zo nu en dan door zijn schouder trokken voelde hij niet eens meer zodra Courtney's handen zijn rug raakten. Hij schoof naast haar en keek haar nog kort aan voor zijn lippen de haren opnieuw zochten en hij zijn ogen weer sloot. Zijn handen gleden weer onder haar shirtje en hij trok haar dichterbij. Wilde dat dit moment nog uren zou duren. Dagen, wilde dat hij dit gevoel in een potje kon stoppen en bij de potjes die hij van andere momenten met Courtney kon bewaren, zodat ze die samen weer een keer open konden maken en er nog eens van konden genieten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 12:18 am

Courtney wilde dat ze zo voor altijd samen konden zijn, ze kon geen beter moment verzinnen, ze waren gewoon samen met z'n tweetjes in het huis wat echt van Tim was, niet van een of andere fbi instelling. Tim was veilig, er was geen kans meer dat hij zomaar verdwijnen zou naar de andere kant van de wereld. Met gesloten ogen zoende ze hem vol liefde en passie terug. Ze hield van hem, dat was wel duidelijk. Voorzichtig deed ze haar armen wat omhoog zodat Tim de kans kreeg om haar shirtje uit te trekken. Veel moeite zou het niet koesten, omdat het een gewoon t-shirt was, geen geval met allemaal tierenlantijntjes.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 12:31 am

Tim reageerde op haar ongestelde vraag door voorzichtig haar shirtje over haar hoofd uit te trekken, waarvoor hij hun kus heel kort moest onderbreken, toen gespte hij zijn riem los, terwijl hij zijn lippen opnieuw op die van Courtney drukte. Zijn handelingen waren zacht en lief. Hij wilde dit koesteren tot ze oud en versleten waren en, samen, ergens in een bejaardenhuis achter de geraniums zaten. Kort haalde hij zijn lippen van die van haar af en hij keek haar aan. Zijn ogen straalden, net als de rest van zijn gezicht, en zijn neus was rood van het zoenen (waarom wordt die eigenlijk altijd rood?). Dit was zo'n raar gevoel dat door al zijn ledematen leek te trekken, het was veel meer dan die electrische stroompjes die hij eerst altijd voelde... VEEL MEER.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 12:40 am

word je neus rood tijdens het zoenen dan xd?
-
Courtney kreeg kippenvel van zijn zachte aanrakingen over haar huid heen. Het was een fijn soort kippenvel, het soort kippenvel dat je krijgt als iemand je zacht streelt met zijn vingertoppen. Ook Courtney's blauwe ogen twinkelde van geluk terwijl ze hem even kort aankeek , met haar hand streek ze even langs zijn wang waarna ze op haar beurt zijn tshirt voorzichtig boven zijn hoofd uitrok. Dit was zo veel beter dan de voorgaande keren dat ze met iemand naar bed geweest was, toen was ze zelden nuchter geweest, was het alleen maar om delust gegaan. Dit ging om zoveel meer, om het gevoel dat ze voor elkaar hadden. Dat ze aan Tim wilde laten zien. Zachtjes kuste ze hem weer op zjn lipen, teder maar ietwat ondeugend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 12:54 am

jah tog?
~~
Voor Tim was het moeilijk initiatieven aan te geven, omdat hij zo veel om Courtney gaf was hij stiekem wel een beetje bang om iets fout te doen. Hij liet zijn handen zachtjes langs haar middel glijden en beet speels op haar lip. Om daarna op zijn knieën, met aan allebei de kanten van haar lichaam een knie te gaan zitten, hij kuste haar en begon bij haar nek, ging zo langzaam naar beneden naar haar buiknavel en toen weer naar haar lippen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 1:03 am

hmm heb niet zoveel ervaring met zoenen Embarassed
-
In Courtney's ogen kon Tim helemaal niks fout doen, nee hij was gewoon geweldig. En maakte liefde niet blind? Ze genoot van de kusjes die hij over haar hals liet gaan, richting haar navel en weer terug naar haar lippen. Courtney was ondertussen met haar ene hand in zijn hals blijven strelen terwijl haar andere de knoop van zijn broek los gemaakt had. Het was allemaal op een rustig tempo, een heerlijk tempo.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 1:08 am

Join the club xd (in series hebben ze dat altijd)
~~
Tim liet zijn spijkerbroek afglijden en speelde met haar broekrand. Ze deden alles op zijn tijd, hij was al het besef van tijd gewoon kwijt en genoot met volle teugen van hun avondje samen. Zijn handen gingen vliegensvlug en tegelijkertijd heel langzaam over haar lichaam heen, begon bij haar schouders, daarna tussen haar borsten door naar beneden, naar haar heupen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 1:22 am

whaha daar ga ik op letten!
-
Courtney genoot van zijn handen over haar lichaam die heerlijk vertrouwd aanvoelde, hoewel het voor de eerste keer was. Iets wat haar warm van binnen maakte. Ook Courtney ging met haar handen over zijn lichaam terwijl ze hem af en toe nogmaals zoende. Het was hun avondje, niemand die het kwam verstoren. Met haar hand maakte ze haar eigen knoop voorzichtig over, het was een strakke spijkerbroek die waarschijnlijk wat lastiger was om uit te krijgen.
-
zo maar eens next morning? of in iedergeval erna:P
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 1:32 am

goed plan, nu?
~~
DE VOLGENDE MORGEN
~~
Tim werd wakker met Courtney stevig in zijn armen. Gisteravond was geweldig geweest. Courtney was geweldig, in alles wat ze deed. Zijn handen streelden zacht over haar heupen en zijn ogen bleven gesloten. Het zonnetje priemde door de dunne slaapkamer gordijnen heen. Het paste allemaal. Alles was perfect.

~~
veel plezier !!!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 6:44 am

Ook Courtney werd langzaam wakker, ze hield haar ogen nog gesloten om van de zachte strelingen van Tim te kunnen genieten.Ook zij had haar armen stevig om Tim heen geslagen, alsof ze hem nooit meer zou willen laten gaan. Iets wat nog klopte ook. Ze verplaatste haar arm naar zijn ontblote borstkas en begon er zonder haar ogen te openen kleine figuurtjes op te tekenen met haar vingertoppen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Nick

avatar

Posts : 845
Join date : 05-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 7:21 am

Toen Tim merkte dat ze wakker was opende hij zijn ogen en drukte zijn lippen op die van haar. "Dankjewel" fluisterde hij. Het was een bedankje voor de nacht. Deze oh zo geweldige nacht. Hij streelde haar bovenarmen en haar wang, kin en nek. Zachtjes en stukje voor stukje. "Wat dacht je van een lang en warm bad?" stelde hij voor. "ik heb niet voor niets een appartement met bad gekocht" glimlachte hij, waarna hij nog een kusje op haar neus drukte.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 8:38 am

Courtney glimlachte, "jij ook." ze ze na het zachte kusje, hoewel ze haar ogen nog half gesloten had om van het lome moment van tegen elkaar aan liggen te genieten. "Dat klinkt als een goed plan." zei ze nog steeds zacht, maar wel met wat meer 'wakkerheid; in haar stem om het zo maar te zeggen. Nog steeds streelde ze Tim zachtjes, maar hield ernu mee op om zichzelf een beetje overreind te duwen. Het was een perfecte avond geweest die best nog mocht verlengd worden tot nog een perfecte dag.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 8:51 am

Ook Tim kwam een stukje overeind en keek Courtney nog steeds aan. Hij zwaaide zijn benen uit bed en liep richting badkamer, waar hij de kraan aanzette en even later weer terug in bed kwam liggen. Hij had meteen de kaarsjes aangezet, voorzover dat ging met dit daglicht. "Heb je lekker geslapen?" vroeg hij terwijl hij met zijn duim haar onderlip aanraakte. Hij had heerlijk geslapen. Als een os. Nou mooie vergelijkingen had hij telkens, eerst bloedde hij als een rund en nu sliep hij als een os. Mooi was dat...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 9:20 am

Courtney keek toe hij ietwat overbodig de kaarsen aanzette. "Heerlijk, maar wat wil je dan met iemand als jouw naast je in bed." glimlachte ze. Het was klef, maar waar. Ze gaf hem een klein kusje op het topje van de duim van Tim die op haar lippen lag, het was zo fijn en vertrouwd om bij hem te zijn, iets waar ze wel aan kon wennen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tim

avatar

Posts : 1264
Join date : 29-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 9:23 am

Even keek hij alleen naar Courtney, en toen stond hij op om de kraan uit te zetten, toen opende hij uitnodigend zijn armen vanuit de badkamerdeur. Een enkeling had het een beangstigende aanblik gevonden, een compleet naakte jongen met op de achtergrond een bed, hij hoopte maar dat Courtney dat anders zag. "Kom je? Nu is het warm!" grinnikte hij terwijl hij wat badspul bij het warme water goot waardoor schuim ontstond, hij stapte in het bad en keek afwachtend naar Courtney.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 9:29 am

Courtney vond dat totaal niet beangsitgend, nee ondanks dat Tim haar ondenkbaar veel had veranderd was ze nog steeds niet de preutste persoon op aarde. Snel sloeg ze de warme dekens van zich af en liep haastig naar de badkamer, waar het toch een stuk warmer was door het warme water. Ook zij was naakt, maar dat had Tim wel gezien de nacht ervoor. Voorzichtig voelde ze met haar voet aan het water dat nog best wel warm was, lachend keek ze naar Tim terwijl ze zich er snel in liet glijden. "hmm wat houd ik toch van een bad." zei ze terwijl ze tegen Tim aan ging zitten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tim

avatar

Posts : 1264
Join date : 29-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   zo jan 22, 2012 9:32 am

Tim glimlachte en speelde met het sop dat zich om hen heen gevormd had. "Ik ben blij dat je het fijn vindt" lachte hij, voor hem was een bad een soort overbodige luxe en alleen voor dit soort bijzonderheden. Hij was meer van de snelle douches, ookal wist hij dat hij hier ook met alle gemak aan kon wennen. Hij pakte wat sop op en blies het richting Courtneys gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Tim's appartement   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Tim's appartement
Terug naar boven 
Pagina 4 van 11Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Volgende

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Het RPG :: New York en de rest van de VS.-
Ga naar: