Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Emmalynde Rose Nellson

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Emmalynde Rose Nellson   do jan 26, 2012 7:14 am

De basis informatie.
Volledige naam: Emmalynde Rose Nellson
Roepnaam/bijnaam: Emma
Leeftijd: 17
Verjaardag: 17 april
Geslacht: vrouwelijk
Geloof: Ze was ooit christelijk, maar door dingen die gebeurd zijn heeft ze haar geloof opgegeven, want als er echt een god bestond, waarom gebeurden er dan telkens zulke dingen in de wereld?
Tradities/gewoontes: Ze heeft als gewoonte haar broertje minstens een keer per maand te bezoeken in het weeshuis.

Het innerlijk.
Karakter: Emma is erg nieuwsgierig ingesteld. Ze wil altijd alles weten en is daarom ook heel slim en intelligent. Maar haar nieuwsgierigheid zit ook bij andere mensen, ze wil graag alles over hen weten, maar zal hat nooit op de man af durven vragen. Ze is heel verlegen en introvert, tot je haar kent tenminste, leeft ze in haar eigen wereldje. Toch krijgt ze meer dingen mee dan je zou verwachten. Ze kan zich goed in andermans situaties inleven. En zal je, als je bevriend bent met haar, altijd proberen te helpen, dat is overigens nog niet zo gemakkelijk, aangezien ze het vertrouwen in de wereld, en zichzelf, al een tijd geleden verloren is. Emma is bang voor de reactie van andere mensen en dat ze haar niet aardig zullen vinden, daarom zondert ze zich vaak van hen af. Als er iets gebeurt moet ze altijd alles eerst even laten bezinken, ze zal niet snel uit een impuls handelen, haar handelingen zijn doordacht en soms een beetje onverwacht. Ze is een goed mens, maar heeft er soms een beetje moeite mee dat aan anderen te laten zien. Ze heeft moeite complimenten in ontvangst te nemen en zal je altijd tegenspreken.
Relaties: Emma valt op jongens. Ze is erg onzeker en zal zichzelf niet snel toestaan met een jongen te gaan, of haar gevoelens voor een jongen aan zichzelf toegeven. Hij zou toch nooit iets voor haar voelen.
Verslavingen: -
Afkeer/haat: Haar moeder, en alles en iedereen die drugs en drank gebruikt of andere genotsmiddelen.
Passies: Gitaar spelen, piano spelen, zingen en natuurlijk dansen.

School informatie.
Het talent: Klassiek ballet, ze kan zich helemaal laten gaan, en al haar problemen lijken te verdwijnen zodra ze danst, de muziek voelt en alles weg laat spoelen.
Andere sterke punten: Zingen en gitaar of piano spelen.
Zwakke punten: tekenen, ze is een stuk verbeterd in sporten en ook in HipHop is ze veel beter geworden, maar het is nog steeds geen van haar sterke punten en ze zou het nooit aan iemand toegeven.
Buitenschoolse activiteiten: Ze werkt bij het tankstation om wat geld bij te verdienen en school te kunnen betalen.

Het uiterlijk.

Lengte&bouw: Emma is lang, dun en smal. Eigenlijk is ze een beetje te dun, ze verwaarloost zichzelf wel eens op het gebied van eten. Maar ze let er ook niet echt op. Ze is zo’n 1.78m.
Haar: Donkerbruin en soms krult het een beetje, het komt tot net onder haar schouderbladen.
Ogen: Redelijk grote, helderblauwe ogen.
Kledingstijl: Ze heeft niet echt een bijzondere kledingstijl, probeert de tweederhands kleding die ze heeft met elkaar te combineren zo goed en zo kwaad als het gaat en het gaat haar goed af, het ziet er meestal hel normaal uit, aangezien ze vooral in basis dingen rondloopt; wijdere shirts of blousjes met een spijkerbroek.
Kenmerken: Op haar schouderblad zit een groot litteken. Meestal draagt ze er een vest overheen, maar het is goed te zien als ze spaghetti bandjes draagt, iets wat ze dan ook hoe dan ook probeert te voorkomen.

Achtergrond informatie.
Verleden: Emma had ooit een hele liefdevolle familie. Toen ze zeven was overleed haar vader. Hij zorgde altijd voor het inkomen. Emma's familie was opeens heel veel armer. Haar moeder kreeg zware depressies en ging aan de drugs en drank. Ze kreeg losse handjes en er was altijd geschreeuw in huis. Huiselijk geweld was een dagelijkse bijkomstigheid in het huis.Toen Emmalynde op een keer ruzie met haar moeder kreeg heeft ze een halfvolle fles wisky naar Emma gegooid en het moest gehecht worden. Het litteken is nog steeds erg goed zichtbaar. Na dit voorval werd er door het ziekenhuis waar Emma haar wond had laten hechten een medewerker van de jeugdzorg gestuurd en Emma en haar broertje, Toby, werden (toen Emma negen was) in een weeshuis gestopt.
Geboorte/woonplaats: Ze is geboren in een klein plaatsje aan de rand van New York, en later ging ze naar een weeshuis in het centrum.
Familie: een broertje van 10, die nog in het weeshuis zit. Emma bezoekt hem ongeveer een keer per maand, zo vaak als ze kan. Haar moeder leeft ook nog, maar ze probeert zo min mogelijk in contact met haar te zijn.

Liedje:
foto's:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catharina Franklin
Admin
avatar

Posts : 76
Join date : 19-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Emmalynde Rose Nellson   za jan 28, 2012 8:21 am

Prachtige liedjes, Lifehouse <3. Goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://franklinhigh.actieforum.com
 
Emmalynde Rose Nellson
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: