Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Layla Wood

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Layla

avatar

Posts : 220
Join date : 18-11-11

BerichtOnderwerp: Layla Wood    ma feb 13, 2012 8:14 am

De basis informatie.
Volledige naam: Layla Wood
Roepnaam/bijnaam: Layla
Leeftijd: 16
Verjaardag: 14-03
Geslacht: v
Geloof: Ze gelooft niet
Tradities/gewoontes: Ze moet volgens de arts haar wonden en littekens dagelijks insmeren met een bepaalde zalf die de pijn wegneemt, dat alt wel onder een gewoonte.

Het innerlijk.
Karakter: Layla was ooit een levenslustig meisje dat overal van genoot , tot het mis ging en ze na een jaar doorbrengen in het ziekenhuis. Haar karakter had een flinke klap te verwerken. Er kwam een soort onzekerheid over haar heen dat ze nooit gekend had. Toch is ze vriendelijk tegen andere, zolang ze net te dicht bij haar in de buurt komen. Ze schermt zich af voor mensen en is erg op zichzelf. Wat niet betekent dat ze nooit een praatje maakt, maar veel verder dan dat komt het vaak niet. Layla is een geduldig meisje dat niet vaak haar kalmte verliest en boos kan woden. Soms is ze wat emotioneel, maar dat komt nog door nasleep van alles wat ze heeft meegemaakt. Toch probeert ze met heel haar wil om er weer een beetje boven op te komen en kans te zien om an het leven te genieten.
Verder durft Layla haar lichaam aan niemand te laten zien. Ze is doodsbang voor de reacties, degene die het te zien hebben gekregen reageerde allemaal met een ontzet gezicht wat haar het gevoel gaf dat ze een monster was. Iets wat ze ook langzaam begint te geloven. Layla loopt er dan ook niet mee te koop, eigenlijk zijn er maar heel weinig mensen die er van weten.
Relaties: Tot een jaar geleden droomde ze nog van een prachtige toekomst met een geweldige jongen, mar door haar verminking weet ze dat dit nooit zou komen. Van een relatie durft ze dan ook alleen maar te dromen. Elke jongen die haar littekens en wonden ziet rent gillend weg, en dat neemt ze hen dan ook niet kwalijk.
Verslavingen: zingen.
Afkeer/haat: vuur, ze is er doodsbang voor. Daarom haat ze automatisch mensen die roken.
Passies: ze houd van lezen.

School informatie.
Het talent: Zang, ze heeft een hoge maar zachte zangstem die voornamelijk heel dromerig overkomt.
Andere sterke punten: Ze kan gitaar spelen
Zwakke punten: Ze is enorm bang voor vuur en daarom liggen natuur en scheikundige vakken haar met de brander totaal niet.
Buitenschoolse activiteiten: Ze geeft bijles, heel bijzonder.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Ze is niet heel erg lang 1.68, ze is redelijk slank gebouwd.
Haar: Ooit had ze hele lange lichtbruine haren, deze zijn nu een stuk ingekort door de brand waar ze in terecht is gekomen. Maar na en jaar is het aardig bijgetrokken.
Ogen: Ze heeft hele donker blauwe ogen, ze zijn niet heel bijzonder. Alleen de kleur is wel heel donker blauw
Kledingstijl: Ze draagt in tegenstelling tot vele andere van haar leeftijd niet zoveel sexy kleding. Ze bedekt haar lichaam altijd zorgvuldig, maar dat betekent niet dat ze altijd slobberkleren draagt. Maar het bedekt vooral veel.
Kenmerken: Haar halve lichaam zit onder de brandwonden, dus dat is een behoorlijk kenmerk. Sommige zijn nog steeds niet goed genezen en zijn erg pijnlijk, de meeste zijn in littekens veranderd. Vooral haar borst, armen, rug en buik zijn beschadigd. Deze probeert ze zo veel mogelijk te bedekken, want ze schaamt zich er enorm voor. Tot haar geluk is haar gezicht redelijk onbeschadigt gebleven.

Achtergrond informatie.
Verleden: Er was niks mis met haar leven, tot die ene winterdag. Haar ouders hadden de openhaard aangezet. En er stonden vele kaarsjes in huis. Toen iedereen naar bed was, in de waan dat alles veilig geblust was ging het mis. Wat de oorzaak precies was, een niet goed uitgeblazen kaars? De openhaard die nog teveel nagloeide? Het maakt niet uit. In iedergeval stond het houten huis binnen de kortste keren in lichterlaaie. Het enige wat Layla kan herinneren was de verstikkende rook en de vlammen die om zich heen grepen tot ze het bewustzijn verloor. Enkele dagen later werd ze wakker in een wit ziekenhuis bed. Ze was gered, voor haar ouders was het te laat geweest. Ze was wees. E heeft een jaar lang in het ziekenhuis moeten liggen, zware operaties moeten ondergaan om haar huid te redden, maar ook de schade aan haar longen te beperken. Door de vele luchtoefeningen die ze daarna had moeten uitvoeren is haar zang talent eruit gekomen en heeft haar tante een auditie geregeld op FH. Daar is ze nu aangenomen maar er hangt nog een groot trauma aan het meisje.
Geboorte/woonplaats: Een klein stadje in het midden van Amerika
Familie: Haar ouders zijn omgekomen in de brand, ze leeft nu bij haar oom en tante.
Extra: Ze is dus doodsbang voor vuur en heeft een hekel aan haar eigen lichaam.

Liedje: Set fire to the rain, ze houd van water omdat dat haar leven heeft gered en het onogelijk is om te ontbranden.
Foto('s): avatar

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catharina Franklin
Admin
avatar

Posts : 76
Join date : 19-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Layla Wood    ma feb 13, 2012 9:23 am

Goedgekeurd, mooi meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://franklinhigh.actieforum.com
Layla

avatar

Posts : 220
Join date : 18-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Layla Wood    ma feb 13, 2012 9:26 am

Ja ik ben echt jaloers op haar gezichtje
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Layla Wood    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Layla Wood
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: