Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Sebastian Frye

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sebastian

avatar

Posts : 153
Join date : 17-10-11

BerichtOnderwerp: Sebastian Frye    za maa 10, 2012 7:44 am

De basis informatie.
Volledige naam: Sebastian Frye
Roepnaam/bijnaam: Sebastian. Soms door vrienden Sebas of Bas, hij reageert op allemaal
Leeftijd: 17
Verjaardag: 28 mei
Geslacht: M
Geloof: -
Tradities/gewoontes: Sebastian doet elke dag wel iets met muziek. Wat dan precies of wanneer maakt niet uit, als het maar iets is.

Het innerlijk.
Karakter:
Sebastian is iemand die zichzelf vooral op de achtergrond zet. Hij zorgt dat andere mensen in de spotlight staan en blijft zelf liever ongezien. Je zou dit ook bescheiden kunnen noemen maar helemaal klopt dat niet. Hij is namelijk wel trots op de dingen die hij doet en zal een welverdiend compliment niet afslaan. Ook is hij erg behulpzaam en als je hem vraagt om met jou een liedje op te nemen heb je grote kans dat hij ja zegt. Als hij eenmaal aan een ‘project’ begint is hij niet te stoppen. Als hij een liedje moet schrijven sluit hij zich haast op in zijn kamer en komt er niet uit voordat hij klaar is. Soms vergeet hij dan echt te eten of te slapen. Als je iets doet, doe het dan goed. Dat zou je een soort van zijn motto kunnen noemen. Hij is dan ook erg perfectionistisch als hij ergens mee bezig is. Het nadeel hiervan is dat hij langer over dingen doet en hetzelfde van anderen verwacht. Als hij samenwerkt verwacht hij dus dat je goed werk aflevert, anders krijg je hem boos. Als je op zijn ‘terrein’ bent en met hem samenwerkt aan een project of videoclip voor een liedje kan hij bazig zijn. Simpelweg omdat hij denkt, of weet, dat hij een bepaald iets het beste kan. Maar over het algemeen is Sebastian een aardige jongen die altijd voor je klaar staat. Iemand die je zal helpen als je ernaar vraagt. Als je zelf heel goed in iets bent met muziek. Of dat nou zingen, een bepaald instrument of ook liedjes schrijven en produceren is, zal Sebastian respect voor je hebben.
Relaties: Sebastian is van de lange relaties maar op het moment heeft hij een oogje op Almaris waarmee hij vaak samen liedjes opneemt. Hij is romantisch, hij heeft immers een groot deel van zijn leven onder andere liefdesliedjes geschreven en weet dus wat meisjes lief en leuk vinden.
Verslavingen: muziek maken
Afkeer/haat: mensen die muziek niet serieus nemen, waardeloze liedjes maken die razend populair maken en dat soort dingen.
Passies: muziek maken, luisteren en alles wat daar mee te maken heeft.

School informatie.
Het talent: Sebastian is iemand die vooral achter de schermen bezig is. Hij schrijft liedjes, neemt ze op en bespeelt instrumenten. Het talent waarmee hij echt op school is gekomen is waarschijnlijk het liedjes schrijven en componeren.
Andere sterke punten: Zoals hierboven al staat bespeelt Sebastian verschillende instrumenten waaronder piano, gitaar en een all in one drummachine. In piano is hij veruit het beste. Hij kan zingen maar niet zo goed als de andere leerlingen. Hij gebruikt het vooral bij het liedjes schrijven. Zelf vindt hij ook niet dat hij goed kan zingen. Verder is hij gewoon heel muzikaal en kan hij snel leren een instrument redelijk te bespelen.
Zwakke punten: je moet Sebastian niet laten tekenen. Ook sporten is iets waar hij niet goed in is. (op dansen na, al is hij daar ook geen echte ster in, omdat hij wel gevoel voor ritme heeft)
Buitenschoolse activiteiten: nee

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Sebastian is een beetje aan de slungelige kant maar heeft wel wat spieren. Hij heeft een gemiddelde lengte, het zal rond de 1.80 zijn.
Haar: zwart, redelijk kort haar dat hij probeert plat te krijgen. Maar dat lukt bijna nooit waardoor het half overeind staat of helemaal door de war zit.
Ogen: lichtgrijze ogen, normale grote
Kledingstijl: gewoon jongensachtig. Dingen met blokjes of streepjes is wel iets dat hij leuk vindt.
Kenmerken: hij heeft niet iets heel bijzonders maar is ook niet iemand die je meteen weer vergeet

Achtergrond informatie.
Verleden: Sebastian had een redelijk gelukkige jeugd. Op het feit dat hij opgevoed is door nanny’s omdat zijn ouders vaak weg waren. Maar hij had muziek om hem hier doorheen te helpen. Al heel snel werd namelijk duidelijk dat hij het muzikale talent van zijn vader had geërfd. Als klein jongetje hield hij ervan om liedjes te maken en zijn talent groeide snel. Het was dan ook een logische keuze voor hem om naar Franklin High te gaan en hij voelt zich hier ook echt thuis. Meer dan in het huis van zijn ouders.
Geboorte/woonplaats: LA, een van de rijkere suburbs in de buurt van Hollywood waar zijn vader werkt. Hij componeert namelijk onder andere filmmuziek.
Familie: Sebastians vader is een succesvol componist en was vaak weg voor zijn werk en Sebastian zag hem dus ook bijna niet. Zijn moeder was vaak weg voor vrijwilligerswerk in landen als Afrika en omdat hij ook geen broertjes of zusjes had was hij vaak alleen met de oppas.
Extra: -

Liedje:
Liedjes die hij heeft geschreven en waarvan hij de clip heeft geregisseerd:
Spoiler:
 
Zo zingt hij:
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catharina Franklin
Admin
avatar

Posts : 76
Join date : 19-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Sebastian Frye    zo maa 11, 2012 5:11 am

Sorry, ik wist niet dat het nog leefde. Goed gekeurd/
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://franklinhigh.actieforum.com
 
Sebastian Frye
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: