Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Almasis Salpeter

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Almasis Salpeter   za maa 10, 2012 8:14 am

De basis informatie.
Volledige naam: Almasis Salpeter
Roepnaam/bijnaam: Haar ‘artiesten naam’ was Katty, maar nu luistert ze eigenlijk alleen naar Almasis.
Leeftijd: 18
Verjaardag: Eigenlijk weet ze dat niet; maar ze vierde hem altijd begin augustus. Ongeveer rond de 5e.
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: In haar wereld kan toch geen god meer bestaan, of anders hebben alle goden haar verlaten, dus ze gelooft er niet in.
Tradities/gewoontes: -

Het innerlijk.
Karakter: Almasis is slecht in vertrouwen, en alles wat daarmee te maken heeft. Mensen kunnen haar dingen vertellen waar ze helemaal niets mee kan en dan vertelt ze ze maar door. Ze vertrouwt ook geen mensen, is bang dat ze haar zullen verraden. Bang dat ze niet op ze zal kunnen vertrouwen, dus laat ze dat helemaal achterwegen. Meestal weten mensen om haar heen dat niet en het lijkt alsof ze veel vriendinnen heeft, maar als je haar vraagt wie nou haar echte vriendin is zal ze geen antwoord geven, omdat ze die gewoon niet heeft. Ze heeft niemand om op terug te vallen als het niet goed met haar gaat, dan duikt ze in de muziek, wetend dat ze zich daarin kwijt kan, dat die haar niet zal verraden. Haar vrienden zijn makkelijke contacten, een handig netwerk om aan dingen te komen die ze nodig heeft. Ze gebruikt mensen heel gemakkelijk en heeft geen last van schuldgevoelens achteraf. Gewoon omdat ze denkt dat het heel normaal is. Maar ondanks dat alles is het een lief meisje; een spontaan meisje met een klein, heel klein hartje. Ze durft best op mensen af te stappen, om een praatje met ze te gaan maken, maar die mensen zullen haar niet zo snel aan het hart groeien, ze beschermt zichzelf tegen alles, en dat maakt dat ze veel dingen mist. Zoals de liefde die mensen haar zouden kunnen geven. Gevoelens zijn het volgende waar Amasis helemaal niets mee kan. Ze is slecht ze te laten zien, en kan er niet tegen als anderen ze richting haar uitspreken, net als dat ze dat zelf niet kan. Gevoelens waren iets voor zwakke mensen, de sterken wisten die te verbergen en zouden het nog ergens toe brengen in de wereld. Dat was wat haar altijd verteld werd en dat is de levensfilosofie die ze nu nog aanhangt. Mensen weten niet wat er in haar hoofd omgaat, en dat wil ze ook zo houden ook. Voor haar zelf is het makkelijk om door mensen heen te kijken; liegen werkt niet bij haar, en ze ziet meteen wanneer er iets niet in orden is. Niet dat ze je er mee zal helpen, maar dat ze het ziet maakt wel dat ze zich daar minder fijn bij voelt, behalve natuurlijk als iemand liegt, dan is ze blij dat ze het kan zien. Ze heeft een goed vermogen om mensen te snappen als het ware, niet dat ze zich in hen inleeft, maar ze begrijpt waarom mensen handelen zoals ze doen.
Relaties: Ze valt op jongens, maar maakt er vooral handig gebruik van dat ze een mooi lichaam heeft. Meestal heeft ze geen vriendje omdat ze er niet zo van houd dat mensen dan tegen haar blijven praten over hoe ze zich voelen enzo. Verder is ze bang zich aan te laten raken, want als iemand haar aanraakte betekende dat meestal niet heel veel goeds.
Verslavingen: Muziek, ze kan niet zonder. Een dag zonder muziek zou een dag zonder geleefd te hebben zijn.
Afkeer/haat: Mannen die met een beetje geld alles denken te kunnen kopen.
Passies: Muziek, ze kan zichzelf er helemaal in kwijt en bijna alles wat ze doet heeft met muziek te maken.

School informatie.
Het talent: zang
Andere sterke punten: Ze schrijft hele goede nummers; maar niemand weet dat omdat die te persoonlijk zijn.
Zwakke punten: dans; je kan haar niet bepaald een danstalent noemen.
Buitenschoolse activiteiten: zingen, zingen en nog eens zingen; ze zingt altijd en dan vind ze het nog niet genoeg meestal.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: 1.70 redelijk gemiddeld dus en ze heeft goede rondingen op plekken waar het moet; en ja, voor haar moest dat, anders had ze niet aan werk kunnen komen waarschijnlijk.
Haar: Ze heeft lichtbruin, stijl haar, dat tot net over haar schouders valt.
Ogen: Grote, donkerbruine ogen.
Kledingstijl: Niets heel bijzonders.
Kenmerken: Ze heeft een litteken op haar bovenbeen, waar een klant ooit eens een fles op kapot geslagen had. Omdat ze niet deed wat hij wilde.

Achtergrond informatie.
Verleden: Almasis heeft op z’n zachtst gezegd niet zo’n prettige jeugd achter de rug. Al heel vroeg werd ze door haar moeder een soort van verkocht aan een bordeeltje. Waar ze samen met ongeveer tien andere meisjes van haar leeftijd in krappe kamertjes leefde. Haar moeder verdiende op deze manier eenmalig geld, maar de eigenaren van het bordeel bleven geld aan haar verdienen. Almasis was als tien jarig meisje al een prostituee. Haar leven stond in het teken van de klanten, die ze tevreden moest houden en ze moest hen alles geven wat ze maar wilden. Nooit mocht ze een klant tegenspreken. Als een klant haar pijn deed, was dat haar probleem, maar ze mocht er niets aan veranderen. Als ze niet deed wat de klant wilde had ze én een ongelukkige klant, en kon ze de klappen vangen van haar baas, die niet al te zachthandig met zijn meisjes omging. Almasis heeft een flink trauma hieraan overgehouden. En tot ongeveer twee jaar geleden was ze altijd bezig in de prostitutie, ze was erg gewild omdat ze een mooi meisje was, en haar ‘eigenaren’ als het ware verdienden bakken met geld aan haar. Zij zelf zag maar weinig van het geld, en is er uiteindelijk ook tussenuit gegaan om in een stripclub te gaan werken; waar ze begon met zingen. Daar is ze ook gescout en heeft ze een studiebeurs gekregen voor Franklin High. Door haar verleden is ze tamelijk hard geworden en is het moeilijk haar voor je te winnen.
Geboorte/woonplaats: Brazilië
Familie: geen waarvan ze weet heeft, of met wie ze ooit nog in contact zou willen komen.
Extra:

Liedje:
Spoiler:
 

Foto('s): ava
Geen enkel personage is perfect!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catharina Franklin
Admin
avatar

Posts : 76
Join date : 19-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Almasis Salpeter   zo maa 11, 2012 5:12 am

Goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://franklinhigh.actieforum.com
 
Almasis Salpeter
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: