Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Alexandra Josephine Lexington

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Alex

avatar

Posts : 280
Join date : 27-09-11

BerichtOnderwerp: Alexandra Josephine Lexington    di sep 27, 2011 9:04 am

De basis informatie.
Volledige naam: Alexandra Josephine Lexington
Roepnaam/bijnaam: Alex, ze doet je serieus wat aan als je haar Alexandra noemt.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 23 mei
Geslacht: V
Geloof: Alex… dacht het niet
Tradities/gewoontes: -

Het innerlijk.
Karakter: koppig, eigenwijs, onverschillig, roekeloos, tomboy, komt beloftes na, eerlijk, moedig, onzeker
Alex is zo koppig en eigenwijs als het maar kan, dat maakt haar ook tot wie ze nu is. In tegenstelling tot haar zussen probeerde zo zoveel mogelijk tegen haar ouders in te gaan. Als ze zeiden dat ze iets moest doen, deed ze dat niet. Of ze het zelf nu ook wilde of niet. Verder gedraagt ze zich altijd erg onverschillig, alsof het haar gewoon niet kan schelen. Vanbinnen is dit misschien niet altijd zo, maar ze kijkt er wel voor uit dat te laten zien. Je moet niet raar opkijken als je Alex met een verband om haar pols ziet of een aantal blauwe plekken, ze is een durfal. Maar niet zo een die ook goed nadenkt voordat ze iets doet, ze is ongelofelijk roekeloos. Als je haar in een woord zou moeten beschrijven zou dat zonder twijfel tomboy zijn, ze was altijd al ‘one of the boys’, tot ongenoegen van haar ouders. Alex is niet echt gemeen, maar je zou haar ook niet zo snel als aardig beschrijven. Al lijkt het niet zo, Alex is eigenlijk best vaak onzeker, als mensen vervelende opmerkingen naar haar roepen doet ze alsof het haar niet kan schelen maar hier zit ze wel vaak mee in de knoop. Je kunt veel van Alex zeggen, maar ze is wel eerlijk. Ze zal niet snel iets achterhouden zolang het maar niet over zichzelf gaat. Ze doet ook niet aan ‘iets voor iemands eigen bestwil achterhouden’. Ze kan er dan ook niet tegen als mensen iets voor haar achterhouden. Alex komt altijd beloftes na, hier vallen ook weddenschappen onder. Ze is moedig, haar ouders zouden het omschrijven als gek, en dit hoort eigenlijk een beetje samen bij roekeloos. Bijvoorbeeld bungeejumping, ze zal echt niet nerveus zijn. Je moet Alex niet boos maken, ze zal niet bang zijn je een klap te verkopen. Het maakt dan niet uit of je jongen, meisje, klein, groot of wat dan ook bent.
Relaties: Dit is een punt dat nogal pijnlijk is voor Alex, al is ze gewoon hetero gaan veel mensen er vanuit dat ze lesbisch is omdat ze zich soms als een jongen gedraagt. Al zal ze het ontkennen, wil ze niets liever dan iemand die voor haar een ‘sprookje’ laat uitkomen.
Verslavingen: -
Afkeer/haat: haar ouders, mensen die zeggen wat ze moeten doen, als iets voor haar achter wordt gehouden, tutjes
Passies: zingen, elektrisch gitaar spelen, skaten, breakdance

School informatie.
Het talent: zingen, ze heeft auditie gedaan met elektrische gitaar erbij
Andere sterke punten: skaten en breakdance, ze is niet slecht in dat laatste maar absoluut niet goed genoeg voor op Franklin High
Zwakke punten: nadenken voordat ze iets doet, de meeste vakken (al komt dat vooral omdat ze er bijna niets aandoet)
Buitenschoolse activiteiten: skaten

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: 1.67, ze is slank. Dat komt vooral doordat ze al vanaf erg jonge leeftijd altijd buiten speelde en actief bezig was. Ze houdt er niet van lang stil te moeten zitten. Ze is dus ook best sterk, sterker dan je zou verwachten als je haar zien in ieder geval.
Haar: Het is vrij lang vuilblond haar, ze heeft aan de onderkant wat plukken zwart geverfd.
Ogen: Ze zijn lichtblauw/grijs
Kledingstijl: skater/punk, in die richting
Kenmerken: haar kleding

Achtergrond informatie.
Verleden: Alex had drie oudere zussen die allemaal ongeveer hetzelfde waren, natuurlijk werd van haar verwacht dat ze achter hen aan zou gaan. Maar dat was juist alles wat Alex niet wilde. Haar ouders waren streng en probeerde haar op alle mogelijke manier te veranderen. Alex trok zich hier niets van aan. Eigenlijk heeft ze bijna haar hele leven met jongens rondgehangen. Ze was vaak betrokken bij vechtpartijen en is twee keer geschorst. Ook probeerde ze zoveel mogelijk om haar ouders te irriteren (kleding, zwarte haren), ze heeft op een gegeven moment met een vals ID een tatoo laten zetten. Zoals je wel kunt raden waren haar ouders hier razend over. De maat was vol toen ze naar Franklin High wilde en nu hebben ze haar uit huis gezet, onterft en willen niets meer met haar te maken hebben. Alex maakt iedereen, inclusief zichzelf wijs, dat het haar niets kan schelen.
Geboorte/woonplaats: Ze woonde vroeger bij haar ouders in een landhuis in Seattle, maar nu ze uit huis is gezet woont ze eigenlijk gewoon op Franklin High.
Familie: Ze heeft haar ouders en drie zussen.
Extra: ze werkt best veel, al weet eigenlijk niemand dat, omdat ze dus geen geld van haar (rijke) ouders krijgt

Liedje: Sk8er Boi – Avril Lavigne, de tekst past niet echt bij haar maar de manier waarop het wordt gezongen wel en de soort tekst dan weer wel.


Foto(‘s):
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Alexandra Josephine Lexington    wo sep 28, 2011 7:59 am

Goedgekeurd <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Alexandra Josephine Lexington
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: