Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Restaurant 'De gulden zon'

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
AuteurBericht
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 8:47 am

haha ik vind het wel een leuke naam Very Happy
-
Chelsea was zo in paniek dat ze dat detail haar op het moment helemaal niet opviel. Het detail dat Drew de naam van haar zusje niet wist. "Ze ligt n het ziekenhuis, ik moet er direct heen." het was duidelijk dat haar paniekrige stem de aandacht getrokken had, of was het de vallende stoel geweest, want ineens stond er een serveerster naast haar die haar vroeg of ze haar naar buiten moest begeleiden. Haastig knikte Chelsea. Drew alweer half vergetend. Aan de arm geleidend door de serveerster werd ze meegenomen naar de uitgang. Het duurde haar veel te lang om door het pikdonker te tasten. Drew was ze ondertussen al totaal vergeten, nu moest ze gewoon naar Miami zien te komen. (of war ze ookalweer woonde xd)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 9:05 am

Malibu volgens mij :p
~~
Ty schrok van haar antwoord, maar was ook even verward. Hij kon het niet helpen om even te denken dat nu het hele plan in duigen viel, maar het was niet meer dan een seconde dat hij daar aan dacht. 'Chelsea wacht even.' Riep hij lichtelijk wanhopig uit, proberend tussen de tafels en stoelen door achter haar en de serveerster aan te lopen. Meermalig stootte hij tegen iemand op of struikelde over een stoelpoot, tot een andere serveerster er aan kwam gesneld om hem naar de deur te begeleiden. Zodra ze bij de deur waren gaf hij haar een bedankje en bedacht zich dat als hij nu naar buiten met haar ging Chelsea waarschijnlijk niet zo blij met hem zou zijn, maar hij kon haar toch ook niet zomaar laten gaan. 'Ik breng je wel naar het vliegveld.' Zei hij tenslotte standvastig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 9:18 am

haha zou wel kunnen xd
-
Chelsea draade zch om bij de stem van Drew die ze in de buitenlucht wel leek te herkennen, maar niet registreerde door haar paniekgevoel. Ze viel pas stil toen haar blik op Ty viel. Van schrik en misschien wel verbazing liet ze bijna haar tas uit haar vingers vallen. "W..w.. wat doe jij hier?" wist ze uit te brengen toen haar hersens weer op gang leken te komen na het kort vastlopen van verbazing. Ze wist niet of ze nu kwaad moest worden of zijn aanbod zo snel mogelijk aan nemen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 9:36 am

Ty keek even van haar weg, maar besloot dat hij nu niet moeilijk moest gaan doen... en Chelsea beter ook niet. ' Een mislukt iets, ik leg het later wel uit, maar pakken we mijn auto of wil je hier gaan staan wachten op een taxi?' Zei hij waarbij hij haar vragend aankeek. Misschien zou hij als ze nee zei tegen zijn aanbod haar alsnog meenemen in zijn auto, maar hij hoopte dat dat niet nodig was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 9:51 am

Chelsea wilde kwaad worden maar op dat moment ging haar mobieltje weer, haastig nam ze haar telefoon op en luisterde ze naar de stem van haar moeder die normaal gesproken zo vrolijk klonk, maar nu totaal overstuur was. Ze hadden Gabriëlla naar de IC gebracht, in levensgevaar, bonkte er door haar hoofd. Toen ze ophing keek ze naar Ty en besloot direct dat haar zusje belangrijker was op het moment. "Jouw auto is sneller." zei ze gehaast, ze keek hem niet aan maar keek op haar horloge om te zien hoe laat het was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 11:04 am

Even speelde er een kleine glimlach om Ty's mond voor zijn gezicht weer serieus werd en hij knikte. Hij vroeg maar niet naar wat haar was verteld over de telefoon, want hij dacht niet dat hij al van haar woede af was. 'Hierheen dan.' Zei hij kort voor hij de parkeerplaats opliep om richting zijn auto te lopen.
~~
waar gaan we verder? in het ziekenhuis ofzo of in Chelsea's huis?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Courtney

avatar

Posts : 636
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 11:14 am

Zullen we nu hier even verder gaan dan maak ik mirgen haar huis als ik op de pc zit ?

Chelsea volgde Ty met knikkendeknieën naat de auto, nu had ze noh geen tijd om kwaad op hem te worden. Ze moest op het vliegveld nog een ticket zien te regelen, voor het eerste vliegtuig richting malibu, schoot er door haar hoofd en dan zou het nog een paar uur vliegen zijn. Ze hield kort haar adem in bij die gedachte, straks was het té laat... Kort keek ze naar ty terwijl ze haar gordel vastgespte om daarna een rekensommetje te maken over de tijdsduur.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Ty

avatar

Posts : 193
Join date : 15-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   ma jan 30, 2012 8:17 pm

oke ^^
~~
Ty ging op de bestuurdersstoel zitten en startte de auto terwijl hij zijn gordel vastklikte. Hij stuurde de auto de parkeerplaats af en bedacht zich iets voor hij de weg opreed. Snel viste hij zijn mobiel uit zijn zak en gaf die aan Chelsea. ' Hier, als het goed is kun je op de site van het vliegveld alvast een ticket reserveren.' Hij hoopte maar dat ze wist hij hoe het werkte, aangezien hij zelf achter het stuur zat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chelsea

avatar

Posts : 830
Join date : 02-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   di jan 31, 2012 7:11 am

Chelsea wist wel hoe zijn telefoon werkte, hoe vaak had ze er wel niet op gespeeld toen ze samen n deze auto zaten. Maar dat was iets wat ze zo snel mogelijk uit haar gedachte bande. Ze kon het niet op te brengen om hem te bedanken voor de telefoon en opende haastig de pagina van het vliegveld. Inwendeig vloekte ze toen ze merkte dat het eerste vliegtuig richtig Malibu binnen twee minuten zou vertrekken. Dat zouden ze net halen, maar de volgende kwam pas over twee uur en zou over 3 uur vertrekken. Toch reserveerde ze in alle haast een ticket van het vliegtuig dat nog genoeg ruimte had. Diep zuchte ze terwijl ze haar mobel op haar schoot legde om geen enkele oproep te kunnen missen. Op hetmoment was zze Ty even vergeten.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Restaurant 'De gulden zon'   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Restaurant 'De gulden zon'
Terug naar boven 
Pagina 4 van 4Ga naar pagina : Vorige  1, 2, 3, 4
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Belastingdienst legt beslag op inboedel beroemd Indisch restaurant Sarinah
» Restaurant Sarinah heeft nieuwe eigenaar
» Indonesisch restaurant in pand ‘Veltkamp’
» Typisch Almere: Toko Garuda, van restaurant naar toko
» Keuringsdienst sluit beroemd Haags restaurant Garoeda

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Het RPG :: New York en de rest van de VS.-
Ga naar: