Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Enzio Daitya

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Enzio

avatar

Posts : 251
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Enzio Daitya   za okt 01, 2011 12:36 pm


De basis informatie.
Volledige naam: Enzio Daitya (Daitya is bengaals voor monster. Hij weet zijn echte achternaam niet, en Daitya staat op zijn zij kekrast.)
Roepnaam/bijnaam: Enzio.
Leeftijd: 17
Verjaardag: Niemand weet het, maar iedereen gaat uit van 30 Maart
Geslacht: Male
Geloof: geen
Tradities/gewoontes: Hij doet iedere dag zijn rek en strek oeveningen.

Het innerlijk.
Karakter: Enzio is erg zeker van zichzelf. Tuurlijk zijn verleden laat hem met veel vraagtekens achter, maar hij heeft gekozen om daar niet naar op te kijken. De vragen zullen voorlopig toch niet beantwoord worden. Hij focust liever op zichzelf en zijn talenten. Hij is bang voor het verliezen van zijn vrijheid. Dat vind zijn oorsprong bij zijn verleden. Hij was altijd bang dat hij weer bij het circus en zijn nieuwe vrienden weg moest en terug moest naar de mensen die hem gebrandmerkt hadden. Tegenover anderen heeft hij een beetje een coole act. Hij doet alsof alles hem niets kan schelen, wat het in veel gevallen ook echt doet. Hij is dan ook erg slecht van vertrouwen. Enzio is zowel lichamelijk als geestelijk flexibel. Hij raakt niet in paniek als op het laatste moment dingen veranderd worden, of mensen alles overhoop gooien. Hij heeft dan ook veel wilskracht en doorzettingsvermogen. Als hij die ene nieuwe truc wil leren dan doet hij het ook. Ookal moet ik dag en nacht trainen en oefenen hij moet en zal het halen,
Relaties: Bi, en uit de kast.
Verslavingen: Vrijheid.
Afkeer/haat: hij houd er niet vast om vast te zitten. Hij is erg gesteld op vrijheid.
Passies: Werken in de trapezen of in de linten, van die zijde doeken vanaf het plafon.

School informatie.
Het talent: Enzio is hier als een danser. Wat hij doet is het liefdeskind van hiphop, moderne dans, turnen en concortionisme (slangenmenszijn)
Andere sterke punten: Hij is zijn hele leven al opgeleid als trapeze artiest en slagenmens.
Zwakke punten: Hij is niet echt handig bij alle weetvakken. Hij is opgegroeid in een circus en heeft niet ’s werelds beste opleiding gehad tot nu toe.
Buitenschoolse activiteiten: Je zou hem over kunnen halen om bij bijv. de cheerleaders te gaan, maar op het moment heeft hij niets op zijn eigen strenge trainingsschema na dan.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Hij is 1.78 en erg gespierd. Je ziet het niet, tot zijn shirt uitgaat. Als je op vijf meter hoogte rondzwaait met als enige houvast een houtenbalkje, koord, hoepel of ietsdergelijks dan ben je erg afhankelijk van je lichaam. Daarom is hij erg sterk.
Haar: Zijn haar is donkerbruin en lijkt een eigen wil te hebben. Het zit altijd weer anders, tot zijn grote frustratie.
Ogen: Hij heeft erg normale blauwe ogen, die soms nog wel eens verstopt zijn achter een zonnebril.
Kledingstijl: Als hij traint meestal aleen een joggingbroek, of desnoods een hemd. Op saaie dagen een sweater en als hij zich onder de mensen begeeft erg normale keding, maar wel erg zwart.
Kenmerken: Hij heeft een brandmerk achtig lidteken sinds hij klein was. Het woord Daitya is namelijk in zijn zij. Het is niet erg duidelijk, omdat het door de jaren heen erg is vervaagt, maar het is wel te zien.

Achtergrond informatie.
Verleden: Enzio herinnert zich weinig meer van de eerste drie jaar van zijn leven. Aan het einde van een lange dag in het circus had de goochelaar hem gevonden. Het kleine peutertje was ondervoed en zag eruit alsof hij al lang niet had geslapen. In zijn zij was een litteken gebrand wat er niet goed uitzag. Ze hebben hem naar de politie gebracht, nadat een arts naar de wond had gekeken is hij in het circus opgenomen tot zijn ouders hem als vermist zouden opgeven. Er is nooit iemand voor hem gekomen. Zelf wist hij niet meer over zichzelf dan dat hij drie was, Enzio heette en vage dingen zoals ik woonde in het huis in de buurt van de blauwe maan. Hij is in het circus opgegroeid en heeft een erg vrolijke jeugd gehad. Hij had een grotere familie dan alle andere kinderen. Toch vraagt hij zich wel eens af waar hij vandaan komt. Hij is immers tweetalig, maar wie brand er nu het woord monster in het bengaals in de zij van een peuter. Door de vreemdheid van de situatie en de vraagtekens bij het verlepte brandmerk probeerd hij er gewoon zo min mogelijk aan te denken.
Zijn circusfamilie heeft hem ertoe gezet om auditie te doen voor franklin toen ze bij new york waren, gewoon omdat ze zo graag willen dat hij een goede opleiding krijgt zodat hij meer kansen heeft in zijn leven.
Geboorte/woonplaats: Niemand heeft enig idee waar hij vandaan komt. Hij is gevonden in een klein gehucht in de middle of nowhere, maar hij sprak als peter zijnde naast Engels ook Duits.
Familie: Alleen zijn circus familie. Hij heeft een geestelijke zus, Camille, waarmee hij smaen een act heeft. Hun artiestennaam als duo ‘Traum und Alptraum‘ droom en nachtmerrie
Extra: Hij is tweetalig. Hij spreekt zowel Engels als Duits.

Liedje: Circus monster is wel op zijn plek bij hem. Wink en het is een coel liedje
tekst van het onverstaanbare liedje:
 
Foto('s):
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Enzio Daitya   za okt 01, 2011 10:43 pm

Oewh, hottie, goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Enzio Daitya
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: