Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Robert Greene

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Robert GreenePosts : 1
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Robert Greene   do sep 22, 2011 9:24 am

De basis informatie.
Volledige naam: Robert Greene
Roepnaam/bijnaam: Robert word soms afgekort tot Rob, het maakt niet zoveel uit. Hij reageert op bijna alles. Meestal worden er wel rare bijnamen voor hem verzonnen door zijn vrienden zelf.
Leeftijd: Zeventien
Verjaardag: Hij is geboren op een mooie dag in Maart, maar sinds de dag dat hij geboren is is het nooit meer zonnig geweest op zijn verjaardag, die valt op de tweede.
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Robert zijn grootouders waren aan zijn moeders kant en zowel zijn vaders kant Christelijk. Maar hij heeft zelf vrij weinig ervan meegekregen en ging alleen bij kerst en Pasen naar de kerk.
Tradities/gewoontes: Robert heeft nogal veel rare zenuwachtige trekjes, zoals nagelbijten of met zijn vingers trommelen. Omdat Robert nogal een zenuwpees is, doet hij dat vaker dan normaal.

Het innerlijk.

Karakter: Een persoon kan toch niet helemaal goed of slecht zijn? Robert ook niet. Hij is nuchter en tegelijkertijd goedgelovig en fantasierijk zoals er van een goede schrijver word verwacht. Hij heeft een onuitputtelijke inspiratiebron en weet overal wel iets op te verzinnen. Robert is een creatief persoon, maar een beetje verlegen en bescheiden. Hij zou niet snel op mensen afstappen en kijkt liever even toe hoe mensen zich gedragen en momenten verlopen. Hij heeft een goed stel hersens, maar zijn reactie vermogen is niet al te snel en hij staart nogal vaak zonder je echt te zien of aandacht aan je te besteden. Dat is nog een "aandachtspunt" voor Robert, want zijn aandachtsboog is niet al te groot - Eigenlijk bovengemiddeld laag. Hij moet altijd iets nieuws voor handen hebben, en een nieuw project hebben om zich in te storten. Het is vaak dat hij vol enthousiasme aan iets begint, en het later nooit meer af maakt omdat er nog zoveel betere ideeën bij hem binnen komen.
Voor de rest is hij een gesloten jongen. Dat komt misschien door zijn verlegenheid, maar ook omdat hij zichzelf niet zo goed weet te presenteren en op te stellen tegenover de wereld en zijn medemens. Hij lijkt een kwetsbaar object, maar heeft ook een bepaalde arrogante trots. Die trots is ontstaan doordat hij altijd tegen zijn drie jaar oudere broers moest opboksen. Hij kan enorm jaloers zijn, en heeft snel het gevoel dat hij niet bij iets is betrokken en er dingen zich afspelen achter zijn rug om.
Relaties: Robert is een biseksueel, maar heeft meer vriendjes gehad van vriendinnetjes in zijn leven. Dat zegt voor de rest niks over zijn persoonlijkheid als je dat misschien dacht; Maar alleen aan het karakter waarnaartoe hij zich aangetrokken voelt. Hij houd er van als mensen zelfvertrouwen uitblinken, en spontaan en humoristisch zijn. Als je Robert kan laten lachen zit je goed. Hij is een zorgzame en trouwe jongen, misschien soms iets te bezitterig. Robert kan je een softy noemen aangezien hij niet bepaald van de One-Night-Stands is, maar meer van langere diepgaande relaties.
Verslavingen: Robert is een schrijver, en wat doen schrijvers? Juist, schrijven. Altijd schrijven, schrijven, schrijven..
Afkeer/haat: Haatzaaiers en mensen die op een negatieve manier aandacht proberen te krijgen.
Passies: Robert kan totaal niet zingen, maar hij vind het leuk om dat stiekem onder de douche te doen. Ook is hij redelijk goed in hardlopen en zwemmen, al doet hij dat laatste niet zo vaak meer.

School informatie.
Het talent: Scriptwriting en Creative Writing. Robert heeft een zelfgemaakte Musicalscript ingezonden waar zelfs fragmenten ervan vorig jaar voorbij kwamen in de musical van de Eerstejaars. Toch richt hij zich nu meer op het schrijven zelf, en hij is bezig met zijn eigen boekenreeks die hij eerst compleet wil voltooien voordat hij het uit laat geven.
Andere sterke punten: Robert kan wel aardig piano spelen. Hij heeft net zoals zijn broertjes op piano gezeten vanaf zijn vijfde omdat zijn vader een pianostemmer en handelaar is was dat wel enig zins logisch.
Zwakke punten: Hij is niet goed in dansen of ruige sporten zoals kanovaren en rugby.
Buitenschoolse activiteiten: Hij zit bij het Leerlingenparlement, en de discussie en boekenclub.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Robert is niet echt gespierd, en is vrij mager en slungelig. Hij is zo'n 1' meter 86.
Haar: Donkerbruin tot zwart.
Ogen: Hele donker blauwe ogen, een beetje amandelvormig.
Kledingstijl: Vrij casual, wel draagt hij vaak streepjes. Hij heeft iets met streepjes en de kleuren grijs en blauw.
Kenmerken: Robert heeft de gave om in the blenden in de menigte, dus zijn kenmerk is is dat hij niet zou opvallen waar je hem ook tussen zet. Ja tenzij je hem tussen een stel albino's met een obsessie voor roze zet - Dan wel.

Achtergrond informatie.
Verleden: Robert komt uit een groot gezin met vijf kinderen. Hij heeft twee broers, een tweeling die hem maar al te graag het leven zuur maakte. Ze bepaalde de stemming in huis. Robert is al zijn hele leven een stille jongen geweest, maar kroop door die twee nog verder in zijn schulp. Op zijn twaalfde ontdekte hij zijn passie voor schrijven, en dat is hij ook altijd blijven doen. Eerst korte verhaaltjes in schriftjes, en daarna op het internet. Pas op zijn vijftiende kwam de droom om er echt iets mee te doen. Voor de rest kan ik niet zoveel over Robert zeggen.. Zijn verleden is het niet wat hem speciaal maakt.
Geboorte/woonplaats: Robert woont nog bij zijn ouders, die een eigen zaak runnen in British Columbia - Canada. Ze zijn eigenaren van een goedlopende stem en pianozaak. Hij heeft een klein broertje en nog een heel jong zusje dat eigenlijk een beetje het nakomertje is. Hij is van plan om als hij van Frankin af komt in Amerika op zichzelf te gaan wonen.
Familie: Hij heeft ouders van rond de vijftig, waarvan de namen niet interessant zijn om te weten. Zijn broeders heten Charlie en Jamie, en zijn echte lastbakken die hij met buikpijn opzoekt tijdens kerst. Hij heeft een sterke band met zijn broertje Evan en adoreert zijn zusje Sophia.
Extra: Ik haat lijstjes, het veranderd altijd in het RPG zelf.

Liedje: https://www.youtube.com/watch?v=z5NhQLuPE8E

Foto('s): - Zoiets, zo ongeveer.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Robert Greene   do sep 22, 2011 7:41 pm

Je bent Sacha toch? Nou ja, helemaal goedgekeurd <3

Doe je wel nog even je avatar?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Robert Greene
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Kruispuntkerk in beeld als galerie

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: