Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Reed Van Kamp

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Reed

avatar

Posts : 23
Join date : 22-09-11
Age : 24

BerichtOnderwerp: Reed Van Kamp   do sep 22, 2011 10:20 am

Disclaimer: I have not created this awesome character, and I do not own him, nor any of his relatives (meaning, his mother, father, steph-mother, dog, steph-brother etc.), the lovely CP Coulter does. I just try to play him as truthful as I can.

De basis informatie.
Volledige naam: Reed ("Ried", Amerikaanse uitspraak) Van Kamp
Roepnaam/bijnaam: Over het algemeen is het gewoon Reed. Andere namen kunnen zijn: Kluns, Dormouse (naar het personage uit Alice in Wonderland),
Leeftijd: 16
Verjaardag: 15 September
Geslacht: Mannelijk
Geloof: Nvt
Tradities/gewoontes: Als hij aan het verven is helemaal onder de verf komen te zitten.

Het innerlijk.
Karakter: Het eerste wat je ongetwijfeld op zult merken aan deze jongen is dat hij een enorme kluns is. Vertrouw Reed nooit maar dan ook nooit met enig scherp of anders gevaarlijk object, voor zowel zijn als jouw eigen veiligheid. Reed ziet elke dag wel een kans om ergens over te struikelen (desnoods over zijn eigen voeten), of ergens tegenop te knallen of wat dan ook. Daarnaast gaat Reed erg stijlvol gekleed door het leven, al heeft dat meer met zijn moeder te maken dan dat hij zelf echt heel veel van fashion houd. Reed van zichzelf erg stil, verlegen en is snel geintimideert door andere mensen. Hij heeft waarschijnlijk het laagste zelfbeeld van heel Franklin High. Als hij in de paniek schiet, kan hij echter in een woordenwaterval uitbarsten tot hyperfentilatie aan toe. Reed heeft wel discipline, en veilt niet snel een oordeel over iemand. Hij zal mensen meerdere kansen geven en kan nu en dan redelijk naïef zijn. Reed is een verschrikkelijke piekeraar en kan zichzelf dan ook geheel gek maken als hij daarin doorslaat. Hij heeft een hart van goud en de grootste les die hij eigenlijk moet leren is hoe hij van zichzelf moet houden op de manier hoe hij van anderen houdt.
Relaties: Reed is nog nooit verliefd geweest, en hij zou waarschijnlijk hopeloos in de war raken als iemand voor hem zou vallen. Ook zal hij nooit jaloers worden, maar eerder nog onzekerder over zichzelf.
Verslavingen: Hij zingt om de stilte te vullen en schildert om het onberispelijke wit met kleuren te bedekken.
Afkeer/haat: Reed is niet de persoon om iets te haten. Hij houd er echter niet van om (lang) in het middelpunt van de belangstelling te staan.
Passies: Reed schildert/tekent en zingt graag.

School informatie.
Het talent: Schilderen/tekenen
Andere sterke punten: Reed kan eigenlijk best goed zingen, al zou hij wel aan zijn stem moeten werken, die best zacht is omdat hij niet gewend is om hard genoeg te zingen zodat andere mensen het ook nog kunnen horen. Hij kan ook piano spelen, heeft lang op les gezeten, maar doet er momenteel niet echt iets mee. Hij kan naaien, maar zal zich eindeloos vaak in zijn vingers prikken en uiteindelijk zullen zijn handen geheel onder de pleisters/verband zitten als hij eindelijk klaar is.
Zwakke punten: Alles waar je co-ordinatie voor nodig hebt. Balsporten, dansen, ga zo maar door. Zichzelf niet bezeren als er puntige en/of scherpe voorwerpen in de buurt zijn.
Buitenschoolse activiteiten: Hij zit zo ongeveer bij elke teken en/of schilder-gerelateerde club en ook bij een kledingontwerpersclub.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Reed is 167,6 cm lang, maar hoopt nog te groeien.
Haar: "Strawberryblond" (ik geloof niet dat daar een nederlands woord voor is) en erg krullerig.
Ogen: Grijs/groen/bruin. Het varieert in verschillende lichtvallen.
Kledingstijl: Door zijn moeder is hij over het algemeen erg modebewust gekleed, hij heeft iets voor jassen omdat ze je val goed kunnen breken.
Kenmerken: Reed ziet er naar andermans zeggen uit als een "Oudere, ongemakkelijkere versie van een cherub (klein engeltje)" Hij zit zowel qua uiterlijk als qua innerlijk echt nog tussen kind en tiener in.

Achtergrond informatie.
Verleden: Reed's ouders zijn al een hele tijd gescheiden en Reed woont bij zijn moeder, Hilde Van Kamp. Hilde is een erg bekende fasionista en modeontwerpster en verwacht dat Reed het familiebedrijf later over zal nemen. Ze is hier zo op gefocust dat ze Reed als persoon eigenlijk maar weinig ziet staan, eigenlijk ziet ze enkel wat ze van hem verwacht en ze is daar erg koppig in. Desondanks houd ze wel van haar zoon. Reed was van jongs af aan al gefacineerd door kleuren en heeft ook van jongs af aan al getekent. Doordat zijn moeder vaak weg was voor haar werk, zette zijn kindermeisje vaak CD's voor hem op, als ze het huis ging schoonmaken, zodat hij zich niet zo alleen zou voelen. Ooit vergat ze echter een keer om de CD op te zetten en werd ze verrast door een helder kinderstemmetje dat een van de liedjes van de CD zong. Reed deed het niet om op te vallen of wat dan ook, enkel om de stilte te vullen.
Woonplaats: New York, Manhattan.
Familie: Moeder (Hilde Van Kamp), Vader (Winston, ziet hij niet vaak), Stiefmoeder, Stiefbroer (Clark Sawyer, een beroemde acteur in een serie die "Something Damaged" heet)
Extra: Vast wel, kan er nu alleen niet op komen xD

Liedje:

Dit is meer als in "Wat hij altijd tegen anderen zegt maar in zichzelf nog moet vinden en accepteren."

Foto('s):

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Reed Van Kamp   do sep 22, 2011 7:45 pm

Heel leuk, hij is schattig! Goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Reed

avatar

Posts : 23
Join date : 22-09-11
Age : 24

BerichtOnderwerp: Re: Reed Van Kamp   vr sep 23, 2011 9:51 am

Ohja, helemaal vergeten:
Reed is super-ticklish
Fun fact *wbw*
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Reed Van Kamp   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Reed Van Kamp
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1
 Soortgelijke onderwerpen
-
» 'Kamp De Wite Peal is toch je geboortegrond..'
» Tonke Dragt begon in het kamp met schrijven
» NSB in Nederlands-Indië
» Bewogen geschiedenis van Kamp Westerbork
» Zuidoost Molukken ontmoet Ommen – 29 september onthulling monument door ambassadeur van Indonesië

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: