Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Nahid Azar Sahirah Aleis

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Sahirah

avatar

Posts : 671
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Nahid Azar Sahirah Aleis    do okt 13, 2011 9:35 am

De basis informatie.
Volledige naam: Nahid (Venus, godin van liefde en schoonheid) Azar (vuur, scharlaken) Sahirah (schoon, maagdelijk) Aleis
Roepnaam/bijnaam: Het wisselt een beetje, of ze Nahid, Azar, of Sahirah genoemd word. Door leraren vaak Azar, door vriendinnen Sahirah, en in het verleden Nahid
Leeftijd:17
Verjaardag: Ze is net zeventien 28-09
Geslacht: v
Geloof: Nee, het geloof in een hogere macht is ze al jaren geleden verloren.
Tradities/gewoontes: Ze moet elke dag in een schrift schrijven over haar gevoelens.

Het innerlijk.
Karakter: Nahid is een meisje dat een ernstig gebroken karakter heeft. Haar verleden was erg heftig te noemen. Dat heeft nog steeds een enorme impact van haar, je kunt wel zeggen dat haar verleden nog niet eens afgelopen is. Nahid s een meisje dat het vertrouwen in de wereld verloren heeft. Ze is opzichzelf, durft andere niet te vertrouwen. Omgekeerd is het ook niet verstandig haar zomaar te vertrouwen, niet omdat ze geheimen niet kan bewaren. Nee dat is geen probleem, ze heeft toch niemand om het aan door te geven. Maar beloofd ze wat voor je te doen, is er grote kans dat het er niet van komt. Voor andere kan dit als laks of iets dergelijks gezien worden. Azar is een meisje dat ooit vrolijk in het leven stond, maar totaal van het goede pad afgeraakt is. Ze is meestal stil, maar als je haar boos weet te krijgen zal ze laten zien dat ze niet zo makkelijk te imponeren is. Helaas grijpt ze nogal eens snel naar geweld, als een wild dier. Sahiah is eigenlijk een meisje dat echte hulp nodig heeft, maar dit niet wilt accepteren. Ze kijkt vaak uit haar ogen alsof de rest van de wereld haar niet kan schelen. Ze is nog steeds bezig met afkicken van de drugs, dat is iets wat haar soms erg zwak kan maken.
Relaties: Ze heeft geen idee op wat ze valt, op het moment is ze doodsbang voor elke liefdevolle aanraking, al is het van een vrouw. Van alles en iedereen verwacht ze dat het hen te doen is om seks. Dus als je haar zover krijgt dat je haar kan aanraken ben je haar veel waard, als ze eenmaal in een relatie terecht komt zul je merken dat ze trouw is, of het nou met een man of vrouw is.
Verslavingen: Ze is jaren verslaafd geweest aan alles waar je maar verslaafd kan zijn,, zolang het je maar een fijn gevoel gaf. Drugs, drank, sigaretten. Ze is aan het afkicken, maar ze heeft er enorm veel moeite mee, zeker als ze een groep ziet roken.
Afkeer/haat:  Haar verleden
Passies: Dansen, dan vergeet ze al haar zorgen.

School informatie.
Het talent: Dans, showballet, maar ze kan ook wel redelijk andere stijlen. Zelf vind ze dat ze niet een bepaalde stijl heeft, omdat ze van allemaal mensen verschillende stukjes geleerd heeft.
Andere sterke punten: Ze kan viool spelen, ze is het nog aan het leren, maar op jonge leeftijd was ze er aan begonnen, tot ze er mee stopte. Sinds een paar maanden is ze weer begonnen.
Zwakke punten: Die heeft ze genoeg, laten we het er maar op houden dat ze niet slim is, en behalve met haar dansen en haar viool niet zoveel kan.
Buitenschoolse activiteiten: –

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Ze was ooit een mooi meisje geweest, nu is ze vel over been. Ze is niet heel lang, ongeveer 1:72
Haar: ze heeft lang haar, stijl, het hangt meestal om haar hoofd heen, gewoon los.
Ogen: Ze heeft ingevallen ogen, die donker van kleur zijn. Ze maakt ze wel vaak op in donkere kleuren.
Kledingstijl: Ze draagt meestal gewoon de kleding die betaalbaar is, van de H&M etc.
Kenmerken: In haar arm zitten vele littekens van haar drugsgebruik, ook heeft ze op haar rechterbovenbeen een groot litteken door een mes ooit.

Achtergrond informatie.
Verleden: Tot haar twaalfde had Sahirah een redelijk goed leven, nouja goed is een groot word. Haar ouders waren naar het land geëmigreerd toen ze zeven was, maar lang is het niet goed gegaan. Haar vader begon op de taxie te werken maar is vertrokken toen hij een jongere vrouw vond. Haar moeder kon dit niet aan en begon te drinken. Haar zusje en Azar zelf leidde er vreselijk onder. Ze hadden altijd geld tekort, de stroom werd afgesloten in het huis en het was een enorme rotzooi. Ze werden geslagen, har moeder kwam elke week wel met een nieuwe vriend thuis. Je begrijpt het wel, uiteindelijk raakte Sahriah op straat, foute vrienden etc. Het ging van kwaad naar erger, op haar vijftiende kwam ze eigenlijk niet meer thuis. Har leven draaide om haar verslavingen en ze deed er dan ook alles aan om dit te bekostigen, van dingen verkopen, tot stelen tot haar eigen lichaam verbruiken. En dit voor een meisje van zestien jaar. Het was eigenlijk te erg voor woorden. Uiteindelijk is ze met een enorme overdosis opgenomen in het ziekenhuis, dit heeft ze net aan overleefd. Via een speciale stichting is ze voor een korte tijd in een soort pleeggezin gezet, waar bleek dat ze enorm goed kon dansen. Het enige waardoor ze haar problemen kon vergeten. Het bleek goed genoeg te zijn voor Franklin High, de enige stabiele factor in het leven dat ze nu heeft.
Geboorte/woonplaats: Detroit
Familie: Ergens heeft ze die nog wel, maar die hoeft ze niet meer te zien. Ze weet dat ze het bij hen verpest heeft. Nu heeft ze een soort pleegouders, of eigenlijk een soort stichting die haar opleiding probeert te betalen.
Extra: (Is er iets dat je bij al het bovenstaande niet kwijt kon?)

Liedje: 

De tekst lijkt mij wel duidelijk
Foto('s): (Ik wil hier in ieder geval 1 foto zien. De foto's mogen ook van een bekend iemand zijn, als het maar niet te bekend is zoals Bieber, Lady Gaga, mensen van Glee of andere acteurs die je vaak ziet.)

http://her-hair.deviantart.com/gallery/?set=27744812&offset=24#/d4ayyfa
http://her-hair.deviantart.com/gallery/?set=27744812&offset=48#/d3d0nvk
http://her-hair.deviantart.com/gallery/?set=27744812&offset=96#/d47hk6s
http://her-hair.deviantart.com/gallery/?set=27744812&offset=144#/d46sdfn
http://her-hair.deviantart.com/gallery/?set=27744812&offset=456#/d1h4vao
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Juliëtte

avatar

Posts : 467
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Nahid Azar Sahirah Aleis    vr okt 14, 2011 5:54 am

Serieus die ava lijkt ech theel erg zwaar op een meisje bij mij van school! Echt niet normaal..
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Sahirah

avatar

Posts : 671
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Nahid Azar Sahirah Aleis    vr okt 14, 2011 6:51 am

Haha echt waar xD

Die was ook op het moodboard van de fotoshoot die nooit doorgegaan is :c
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Nahid Azar Sahirah Aleis    za okt 15, 2011 6:26 am

Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Nahid Azar Sahirah Aleis    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Nahid Azar Sahirah Aleis
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: