Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 James Lucas Anthony Delliant (Jamie)

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dana

avatar

Posts : 409
Join date : 23-09-11

BerichtOnderwerp: James Lucas Anthony Delliant (Jamie)   vr sep 23, 2011 8:35 pm

De basis informatie.
Volledige naam: James Lucas Anthony Delliant (blijkbaar vonden zijn ouders één naam niet genoeg)
Roepnaam/bijnaam: Jamie
Leeftijd: 24
Verjaardag: 13-06
Geslacht: Mannelijk
Geloof: De school is zijn geloof. Daarom is hij terug gekomen om daar te gaan werken.
Tradities/gewoontes: Hij heeft niet echt gewoontes. Wel standaard dingen dat hij doet. Hij doet bijvoorbeeld haast alles in een bepaalde volgorde die alleen hij begrijpt. Omdat hij anders dingen vergeet. En zelfs dan vergeet hij de helft.

Het innerlijk.
Karakter: James kan verschrikkelijk chaotisch zijn. Iets dat als leraar niet een hele goeie eigenschap is. Maar het maakt hem niet uit. Hij kan er altijd wel om lachen. De meeste leerlingen ook wel. Hij geeft nu al voor het tweede jaar les hier op Franklin high en de leerlingen zien hem gewoon nog steeds als één van hen. Het enige dat er veranderd is, is dat Luke stommer werk moet doen. Hij moet proeven nakijken. Iets waar hij eigenlijk een hekel aan heeft. Maar daarbij komt dan ook dat hij soms mag invallen bij de danslessen. Iets wat hij wel super vind. Hij kan soms echt streng zijn maar dat doet hij alleen maar wanneer je voor zijn gevoel te ver bent gegaan. Hij vind lol in zijn les echt niet erg. Zolang het niet uit de hand loopt. Het is daardoor een leuke leraar, je haalt goeie cijfers en hebt lol. Ideaal natuurlijk. Alleen deze jongen kan buiten het lokaal ook redelijk snel boos worden. Vroeger kwam hij daardoor nog wel eens in de problemen en moest ook altijd meerdere malen nablijven. Hij heeft voorgenomen dat hij zich in zou houden alleen het is ook echt maar de vraag of hij het volhoudt. Eigenlijk is het gewoon best een rebel. Hij rookt, drinkt en vind het heerlijk om te feesten.
Relaties: Hij valt op het vrouwelijke geslacht. Soms word hij voor een player aangezien omdat hij op één avond soms wel een paar keer met meiden zoent. Maar zodra je zijn hart hebt veroverd is hij om. Dan kan hij super lief en trouw zijn. Dan kan hij echt goed in een lange relatie zijn.
Verslavingen: Roken, drinken half en vooral skateboarden. Natuurlijk ook dansen en wiskunde.
Afkeer/haat: Hij haat het als mensen niet naar hem luisteren. Ook niet echt een geweldige eigenschap als leraar maar dan kan hij diegene gewoon eruit sturen. Ook haat hij het als hij iemand ziet pesten. Dan zorgt hij dat hij diegene die gepest word verdedigd. Zelfs als hij diegene niet mag.
Passies: Gitaar, wiskunde, dansen en skateboarden.(rare mix hé?)

School informatie.
Het talent: Hij heeft hiervoor ook al op Franklin high gezeten en dat was toen voor dansen. Hip hop om even wat gedetailleerder te zijn.
Andere sterke punten: Gitaar en skateboarden. En natuurlijk wiskunde.
Zwakke punten: Hij kan niet sporten. Hij vind het leuk om mee te doen dat is het niet. Maar hij is er gewoon niet goed in. Ook is hij niet al te goed in zingen. Zijn stem klinkt echt beroerd.
Buitenschoolse activiteiten: Skateboarden en dansen. Meer kan hij ook niet echt doen want hij blijft een leraar.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Hij is gemiddeld. Hij is zo’n 1.80 Niet al te lang maar ook niet kort. Absoluut niet kort. Hij lijkt best breed en gespierd maar dat komt vooral door zijn bouw. Want echt veel naar de sport school gaan doet hij niet. Natuurlijk heeft hij met dansen wel kracht gekregen om zichzelf te houden maar alsnog is dat niet het enige waardoor je zo mega breed word.
Haar: Zijn haar is echt typisch out of bed. Meer doet hij er ook niet echt aan. Soms als hij er tijd voor heeft(wat nooit is) dan doet hij er gel in. Hij heeft mooie bruine haren en het staat meestal alle kanten op wat eigenlijk wel leuk staat bij Luke.
Ogen: Hij heeft groene ogen. Met een paar bruine spikkeltjes erin maar dan moet je er echt heel goed in kijken en dat gaat meestal niet want hij draagt een bril en als het geen bril is een zonnebril. De gewone bril maakt hem gelijk een stuk serieuzer niet dat hij het is. Maar dan lijkt hij het gewoon.
Kledingstijl: Relaxed. Niet te veel geks. Gewoon een beetje met de mode mee. Niet echt iets indrukwekkends. Hij draagt alleen nooit roze, rood of geel. Fel groen word het ook niet, oranje ook niet. Eigenlijk is hij wat meer van de donkere tinten of grijs of wit.
Kenmerken: Hij heeft een tattoo op zijn rechter schouderblad met een kleine zwaluw erop. Hij staat in zijn ogen voor vrijheid, iets dat hij al van kleins af aan mee had gekregen. Ook heeft hij op zijn linkerpols ‘ Imagine’ staan.

Achtergrond informatie.
Verleden: Hij is erg vrij gelaten door zijn ouders. Daardoor is het denkt hij mis gegaan. Hij begon aan de drugs en werd uiteindelijk opgepakt en in een afkick centrum gestopt. Op de dag dat zijn ouders hem kwamen bezoeken hadden ze een auto ongeluk. Zijn vader was opslag dood maar zijn moeder lag in een coma. Hij had geen broers of zussen die zijn moeder konden steunen en hij mocht ook nog niet weg uit het afkick centrum. Zijn moeder is uiteindelijk ook overleden. Hij was toen net 17. Hij had een moeilijk jaar en vond het ook verschrikkelijk dat hij er niet voor zijn moeder kon zijn. Hij had bij haar bed willen zitten. Dag in dag uit haar hand vast hebben gehouden en hopend dat ze wakker zou worden en haar armen om hem heen zou slaan. Dat zou alleen nooit meer gaan. Gelijk is zijn gedrag veranderd. Hij hoefde geen drugs meer en wilde kinderen helpen om te zorgen dat zij niet hetzelfde soort fout maken als hij. Vandaar dat hij leraar werd. Zo kon hij ook bij de plek blijven die hem goed deed voelen. Die hem liet vergeten wat er allemaal was gebeurd. Franklin high.
Geboorte/woonplaats: Hij woonde in Los Angeles met zijn ouders maar nu hij die niet meer heeft is hij naar New York verhuist. Daar leeft hij nu in een klein appartementje, maar hij vind het groot genoeg voor hem zelf. Het is maar een straat verwijderd van de school en hij is er voor het grootste deel gelukkig.
Familie: -
Extra: -

Liedje: Liedje zegt genoeg eigenlijk xD Hij wilt ontsnappen en een nieuw persoon zijn.Foto('s):
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: James Lucas Anthony Delliant (Jamie)   vr sep 23, 2011 9:06 pm

Leuk, goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
James Lucas Anthony Delliant (Jamie)
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: