Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Christopher Heart

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Jake

avatar

Posts : 348
Join date : 29-10-11

BerichtOnderwerp: Christopher Heart   za okt 29, 2011 6:02 am

De basis informatie.
Volledige naam: Christopher Heart
Roepnaam/bijnaam: Lamme is een bijnaam waarmee hij vaak wordt nageroepen. Zoals je je wel kunt voorstellen vind hij dit niet echt leuk maar hij negeert het gewoon. Door vrienden wordt hij vaak Chris genoemd omdat Christopher zo’n mond vol is.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 14 oktober
Geslacht: mannelijk
Geloof: Hij geloofd eigenlijk nergens in. Behalve in de goedheid van mensen.
Tradities/gewoontes: Niet echt tradities of gewoontes, of je moet het klaarmaken van zichzelf om over straat te kunnen een gewoonte noemen. Eigenlijk is het meer een noodzaak.

Het innerlijk.
Karakter:
Goed: Altijd het goede in mensen zien, positief ingesteld, aardig, behulpzaam, vrolijk echt heel erg hyper vrolijk.
Slecht: houd mensen op afstand, negatief over zichzelf, verbergt zijn verdrietige kant.
Beide: Direct
Christopher is erg direct, dit is meestal wel een goede eigenschap maar hij kan ook een verkeerde werking hebben. Soms kwetst hij mensen met zijn directheid, maar nooit express. Hij ziet altijd het goede in mensen, al hebben deze hem duizend keer gekwetst hij blijft het goede in hen zien. Hij denk dat als hij van het goede uitgaat mensen vanzelf veranderen. Dat ze zich dan ook goed gaan gedragen. Positief, dat is iets wat ook echt bij hem hoort. Hij is heel positief over zijn toekomst, over hoe hij het leven ziet ondanks zijn handicap. Verder is hij behulpzaam, aardig en heel vrolijk.
Toch heeft hij ook echt een slechte kant, hij houd mensen altijd op afstand, echt dichtbij laat hij hen nooit. Verder denkt hij in zijn hoofd redelijk negatief over zichzelf. Hij denkt dat hij bepaalde dingen niet waard is. Bepaalde dingen zoals liefde van iemand die niet zijn familie is. Verder verbergt hij ook dat hij soms een dipje heeft. Hij zorgt ervoor dat mensen hem alleen vrolijk zien, hij wilt geen medelijden om zijn handicap.
Relaties: Hij valt op beide, op jongens en op meisjes. Alleen is hij niet opzoek, omdat hij geloofd dat hij niemand waard is. Hij is niet goed genoeg omdat hij bijna volledig verlamt is.
Verslavingen: Als hij gestresst is bijt hij altijd op zijn nagels.
Afkeer/haat: Types die denken dat ze hem geen pijn doen met wat ze zeggen.
Passies: Gitaar spelen, zingen, dansen al kan hij dat niet meer.

School informatie.
Het talent: Muziek schrijven
Andere sterke punten: Hij kan ook geweldig zingen maar door zijn podiumangst wordt dit niet echt iets voor hem. Hij schrijft dus de muziek voor bijvoorbeeld musicals en voor andere mensen.
Zwakke punten: Wiskunde en schoolvakken
Buitenschoolse activiteiten: het is voor hem bijna onmogelijk om buitenschoolse activiteiten te bijwonen. Maar wat hij wel kan is helpen in de bibliotheek. Dit doet hij dan ook met liefde.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Hij is 190 lang, maar dit valt totaal niet op door zijn rolstoel.
Haar: halflang en zwart. Het is meestal een beetje warrig.
Ogen: Normale grote, prachtige groene kleur.
Kledingstijl: hij heeft niet echt een bepaalde kledingsstijl. Meestal gewoon een polo en een spijkerbroek.
Kenmerken: Zijn rolstoel? En verder heeft hij op zijn rechterschouder een peace teken getatoeëerd. En om zijn pols heeft hij een geluksbandje laten tatoeëren. Dit bandje heeft een speciale betekenis voor hem, het heeft te maken met zijn ongeluk.

Achtergrond informatie.
Verleden: Christopher heeft een redelijk goede jeugd gehad. Hij groeide op in een niet al te rijk gezin maar er was ook geen sprake van echte armoede. Zijn ouders waren er ecth voor hem, altijd net als zijn twee oudere zussen.
Op een dag veranderde dit alles, hij kreeg een auto-ongeluk. Hij was bijna 15 jaar oud. Over drie dagen zou hij verjaren. Door het ongeluk belandde hij in het ziekenhuis, hij was bekemd geraakt in de auto waardoor zijn benen verlamd werden.
Hij heeft vier weken in coma gelegen en niemand wist of hij het ging overleven. Door het peaceteken wat hij toen al had loopt nu een litteken van het ongeluk.
Zodra hij ontslagen werd uit het ziekenhuis moest hij beginnen met revalideren, hiervoor verhuisde ze naar de verenigde Staten omdat ze daar de goede zorg konden krijgen die hij nodig had.
Geboorte/woonplaats: Hij is geboren in… Daarna zijn ze met het hele gezin verhuist naar Brazillië, hier heeft hij ook het ongeluk gehad, vervolgens zijn ze verhuist naar de VS.
Familie: Ouders, vader 48 moeder 45. Twee oudere zussen van 18 en 23.
Extra: Door het ongeluk zit hij dus in een rolstoel, hij vind dit eigenlijk niet echt erg meer. Maar hij heeft een trauma overgehouden aan het ongeluk, verder is het voor hem ook niet meer mogelijk om zich voort te planten. Hij heeft niet eens de mogelijk het te proberen. (ja je leest het goed hij kan geen sex meer hebben…)

Liedje:
Dit liedje gaat over zinloos geweld, Christopher heeft dit vroeger vaak gezien en hij vind dat zinloos geweld niet alleen komt in de vorm van lichamelijk geweld. Maar door woorden, de woorden die zo vaak naar hem worden geroepen. Het gaat om de beoordeling die mensen geven aan anderen. Vooroordelen.

Foto('s):


(geboorteland komt nog, moet nog eventjes worden overlegd..)
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Christopher Heart   za okt 29, 2011 7:04 am

Na geboorteland goedgekeurd (:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jake

avatar

Posts : 348
Join date : 29-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Christopher Heart   za okt 29, 2011 9:56 am

het geboorteland wordt Griekenland...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catherine

avatar

Posts : 198
Join date : 22-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Christopher Heart   za okt 29, 2011 10:24 pm

Omg die laatste foto is echt ubercute.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Christopher Heart   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Christopher Heart
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: