Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Vera Kelly Armstrong

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Fay

avatar

Posts : 181
Join date : 31-10-11

BerichtOnderwerp: Vera Kelly Armstrong   ma okt 31, 2011 9:29 am

~Ter informatie: dit personage is net zoals die van Roelien (Marije) gebasseerd op mijzelf. Ik weet niet zeker of alles precies klopt, maar ik heb het geprobeerdxd ~en als je het wilt weten, ja de foto's dat ben ik...


De basis informatie.
Volledige naam: Vera Kelly Armstrong. (vera ‘cause Roelien vind dat een naam voor mij, Kelly omdat dat bijna Kellie is…)
Roepnaam/bijnaam: Gewoon Vera, geen kelly erachter..
Leeftijd: 15
Verjaardag: 29-10-96
Geslacht: V
Geloof: Ze is rooms-katholiek, gedoopt maar geen communie, verder gaat ze nooit naar de kerk, behalve met kerstmis.
Tradities/gewoontes: Sjoelen met oud&Nieuw, ’s ochtends douchen.. En aan iedere jongen boks vragenxd

Het innerlijk.
Karakter: goede: lief, liefdevol, grappig , spontaan ennogwat. slechte: snel geïrriteerd, naïef, onhandig, perfectionistisch ,onzeker ennogwat.
Vera is een lief en behulpzaam meisje. Ze heeft veel voor mensen over en behandelt ze altijd liefdevol. Ze is grappig en het grootste gedeelte van de tijd lacht ze. Ze kan vrij goed met andere mensen opschieten, en is best spontaan. Vroeger had ze daar nog weleens moeite mee, maar door de jaren heen heeft ze die verlegenheid een beetje achter haar gelaten. Ze leeft met mensen mee, en kan er niet goed tegen als iemand verdrietig is, alleen is ze niet erg goed in mensen troosten, tactisch is ze dan niet bepaald. Wel is Vera snel geïrriteerd als haar iets niet lukt. Soms heeft ze nogal wat onhandige dingen, werken in een bar zit er voor haar waarschijnlijk niet echt in. Ze is een perfectionist, en daarom is ze ook nogal snel geïrriteerd, alles moet perfect zijn, tot in de puntjes verzorgd. Dat betekent niet dat alles altijd opgeruimd is want soms is ze nogal een rommelkont, tot ze er niet meer tegen kan en alles weer opruimt om vervolgens opnieuw te beginnen. Wel is ze soms onzeker over zichzelf, dat zou je niet zeggen want ze komt vaak nogal zelfverzekerd over. Ze is bang dat mensen haar niet aardig vinden, of haar raar nakijken. Meestal doet ze net alsof ze schijt heeft aan die mensen, maar soms word ze daar wel onzeker van, maar dan zegt ze tegen zichzelf: ‘doe niet zo stom, ik ben zoals ik ben en hun veranderen daar niets aan’. Als ze verliefd is op een jongen kan ze zichzelf nogal eens voor schut zetten, meestal kan ze goed met ze omgaan maar als ze iets voor diegene voelt is het toch wel iets moeilijker.. Een standpunt van haar is;’ Ik ben ik, en daar verander je niets aan.’ Dat is iets waar ze heilig in gelooft.
Relaties: Ze vind al snel jongens knap, en is soms een beetje een flirt. Ze kan het goed met jongens vinden en is dus ook snel met ze bevriend. Als ze de Ware tegen het lijf loopt dan is ze verkocht, en dan duurt een relatie erg lang..
Verslavingen: Chocolade, ijskoffie, chips, friet, muziek, lezen…
Afkeer/haat: BB Sl*tjes. Mensen die arrogant doen, denken dat ze geweldig zijn. Racisten..
Passies: voetballen, en vals zingen..

School informatie.
Het talent: Tekenen, schilderen
Andere sterke punten: ze kan aardig voetballen, en ze kan ook wel dansen. Sporten is ze ook niet echt slecht in.
Zwakke punten: concentreren op haar huiswerk/leerwerk. Zingen..
Buitenschoolse activiteiten: voetbalteam..

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: ongeveer 1.67, ze is niet dik, maar dun kan je haar niet noemen. Bouw?
Haar: Donkerblond,lichtblond natuurlijke higlights achtig iets. Schouderlengte.
Ogen: groot en bruin, en de vorige keer waren ze ineens groen. Waarschijnlijk door de zon.
Kledingstijl: Ze draagt wat andere niet dragen, dragen er mensen uggs? Haar zie je er absoluut nooit in lopen, mensen met merktasjes? Nopes, die staan niet eens op haar verlanglijstje. Haar kledingstijl is apart, maar toch stijlvol.
Kenmerken: Een van haar oren is zegmaar, misvormd. Nee dat nou ook weer niet, maar hij klopt niet vergeleken met haar andere oor. Iets met kraakbeen dat niet goed zit;)

Achtergrond informatie.
Verleden: Haar jeugd was mooi, dat wel, maar er waren ook complicaties toen ze een jaar of 6, 7 was kregen haar ouders nogal vaak ruzie, de liefde was over. Toen kreeg haar moeder een vriend en zijn ze een stuk of 4, 5 keer heen en weer verhuisd tussen die vriend en haar vader. Omdat haar moeder ook vaak ruzie met die vriend had. Toen besloot haar moeder te verhuizen naar een appartementje. Ondertussen zijn ze ergens gescheiden.. Toen kreeg haar moeder een nieuwe vriend en zij, haar zusje, en haar moeder verhuisden naar die vriend. Een prachtig huis dat was het wel. Maar dat ging uiteindelijk ook verkeerd. En op 11, 12jarige leeftijd verhuisden ze naar een huisje ergens anders. Nu gaat alles goed en is er geen drama meer. Wel heeft haar moeder een nieuwe vriend, maar die bevalt hun goed. Haar vader ziet ze ieder weekend, als hij thuis is want voor zijn werk is hij nogal vaak in het buitenland.
Geboorte/woonplaats: Ontario, Canada. Haar vader en moeder wonen daar beide en in de vakanties gaat ze gewoon naar huis.
Familie: vader, moeder, zusje, vriend van haar moeder &Haar opa en oma.. (watmoestzezonderhun?)
Extra: Ze is dol op de twilight saga, Robert Pattinson en glee.

Liedje: * Smile~Avril Lavigne. ~vertaal het maar.^^ https://www.youtube.com/watch?v=OqCj9a_DSBc
* Nobody’s perfect~ Jessie J ~de titel zegt het.. https://www.youtube.com/watch?v=qQag6Efg7oY
*What the hell~Avril Lavigne ~tja…duidelijktoch(: https://www.youtube.com/watch?v=XInzDWYDSTE
Foto('s):


[img][/img]
[img][/img]
[img][/img][img][/img]
[img][/img][img][/img]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catharina Franklin
Admin
avatar

Posts : 76
Join date : 19-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Vera Kelly Armstrong   di nov 01, 2011 8:24 am

Goedgekeurd, nog wel even avatar.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://franklinhigh.actieforum.com
 
Vera Kelly Armstrong
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: