Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Summer Stern

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Summer Stern   vr nov 11, 2011 9:16 am

~~Ik hoop dat het okee is als ik Rosalie inwissel voor Summer?~~

De basis informatie.
Volledige naam: Summer Stern
Roepnaam/bijnaam: Summer, als ze een slechte dag heeft kan ze zich daar enorm aan storen.
Leeftijd: 16
Verjaardag: 1 februari
Geslacht: Female
Geloof: Helemaal nix, nada nopes. Er zijn meer dingen waar ze niet in gelooft dan wel.
Tradities/gewoontes: Ze heeft de gewoonte om als er een idee in haar hoofd opkomt ze meteen een schetsboek erbij pakt en het idee schetst, het maakt niet uit wanneer, of dat nou onder een proefwerk is of midden in de nacht.

Het innerlijk.
Karakter: Ze is erg opstandig, is het niet snel met mensen eens, ze gaat bijna altijd tegen het standpunt van anderen in. Verder heeft ze dus wel een uitgesproken mening. Als ze eenmaal een mening over iets heeft is ze er moeilijk vanaf te brengen. Ze is heel erg open en flirterig, maar heeft moeite zich te binden, haar ouders konden nooit heel dicht aan haar komen en ze heeft weinig echte vrienden. Ze kan enorm aardig zijn, maar ze kan ook echt een trut zijn. Mensen laten schrikken of de spot met hen drijven. Als ze je uiteindelijk toegelaten heeft in haar wereldje beschermd door haar grote mond is ze enorm lief en heeft ze alles voor je over. Ook is ze erg dapper en niet snel bang. Ze is het type dat bungee jumpt in het weekend of de spookattractie op een kermis inricht. Ze kan ook heel vrolijk zijn en loopt vaak met een lach op haar gezicht rond; meestal kan je aan haar kleren zien hoe ze zich voelt. Ze kan namelijk ook redelijk depressief zijn en dan gaat ze zo ongeveer als een gothic de deur uit.
Relaties: Jongens en meisjes, het maakt haar niet echt uit wie, maar ze is altijd wel in voor een beetje ‘plezier’. Als ze een keer echt iemand leuk vind, wat heel moeilijk gaat worden omdat ze bindingsangst heeft, laat ze diegene waarschijnlijk niet toe. Verdringt ze de gevoelens en gaat ze zo goed dat kan verder met het leven. Er bestaat een kleine kans dat diegene er toch nog doorheen kan prikken en dan valt ze als een blok; wordt ze enorm naïf en heel lief.
Verslavingen: Droplolly’s en komkommer.
Afkeer/haat: Mensen die niet tegen een lolletje kunnen.
Passies: Ontwerpen.

School informatie.
Het talent: Ontwerpen. Ze kan heel normale dingen ontwerpen, maar ook enorm rare dingen. Van stoer tot schattig tot… verzin maar iets. Wat ze het liefst ontwerpt zijn schoenen. Die zijn ook meestal niet normaal en heel vaak enorm hoog.
Andere sterke punten: Tekenen en indruk maken op mensen, we hebben het er niet over of dat goed of slecht is. Verder kan ze goed zingen, maar dat doet ze nooit.
Zwakke punten: Alle vormen van sport, behalve als je op hakken lopen een sport noemt.
Buitenschoolse activiteiten: Ze werkt in een soepkeuken, maar dat zegt ze tegen niemand.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: 1.70, ze is net ietsje dikker als zou moeten, maar het valt niet op. Ze heeft een redelijk mooi lichaam; goede rondingen op goede plaatsen.
Haar: Van haar zelf heeft ze een enorme bos blonde krullen, maar de haarkleur verandert voortdurend. En dan niet alleen van blond naar bruin en weer terug, maar ook in alle kleuren van de regenboog en ga zo maar door. Ook de vorm van haar haar verandert voortdurend; de ene keer heeft ze het stijl, of met een beetje slag, de andere keer doet ze er niets aan en schiet het dus alle kanten uit.
Ogen: Van zichzelf heeft ze groene ogen die heel erg opvallen omdat de kleur redelijk fel is, maar ze draagt vaak lenzen, dus er zijn maar weinig mensen die haar echt oogkleur weten.
Kledingstijl: Heel typerend voor haar is dat ze haar eigen kleding maakt en het haar totaal niet interesseert wat anderen ervan vinden. Ze kan in de meest vreemde combinaties door school lopen of door de stad en zich afvragen waarom de mensen zo staren. Haar outfits kunnen heel schattig zijn, of enorm stoer, of gewoon echt raar, zo raar dat ze zo uit de verkleedwinkel vandaan zou kunnen komen. Meestaal straalt het gewoon onafhankelijkheid uit, dat het haar geen bal interesseert hoe mensen over haar denken. Toch kan ze ook heel normale kleren dragen, maar dan draagt ze weer rare of opvallende of enorm hoge schoenen.
Kenmerken: “Style is the perfection of a point of view” is getatoeëerd op haar onderarm.

Achtergrond informatie.
Verleden: Ze heeft moeite zich aan mensen te binden, zo ook aan haar ouders. Ze geloofd hen nog steeds niet dat het haar echte ouders zijn. Met haar broer kon ze het enorm goed vinden, maar aan alles komt een einde. Haar broer is rechten gaan studeren aan Yale, iets dat haar ouders enorm ondersteunden. Hij heeft zich aan laten steken door die kakkertjes daar, vindt ze. Vroeger hoorde ze nooit ergens bij en werd ze enorm gepest. Toen ze nog heel jong was had ze geen idee ervan hoe ze zich uit moest drukken en was ze een stil en verlegen meisje dat alleen grijs droeg. Ze heeft geleerd van zich af te bijten.
Geboorte/woonplaats: New York, maar ze is al heel jong uit huis gegaan. Op Franklin zit ze al sinds haar dertiende.
Familie: Ouders, haar vader is accountant en haar moeder is caissière. Haar broer, die op Yale zit en dan heeft ze nog een kat, die ze liefdevol “Naamloos” noemt, deze heeft ze mee de school in gesmokkeld.
Extra: -
Liedje:
ik kan niet echt een goede beschrijving geven waarom ik hem zo goed vind passen, maar om de een of andere manier moest ik aan dit liedje denken toen ik haar maakte.

foto's:
Naamloos:
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Chuck

avatar

Posts : 66
Join date : 25-09-11
Age : 20

BerichtOnderwerp: Re: Summer Stern   vr nov 11, 2011 11:06 am

Eng plaatje numero miljoenos.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Almasis

avatar

Posts : 385
Join date : 01-10-11

BerichtOnderwerp: Re: Summer Stern   vr nov 11, 2011 11:32 am

?
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Summer Stern   zo nov 13, 2011 3:21 am

Prima, goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Summer Stern   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Summer Stern
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: