Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Maud Donnevon

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Maud

avatar

Posts : 664
Join date : 18-11-11

BerichtOnderwerp: Maud Donnevon   vr nov 18, 2011 6:36 am

De basis informatie.
Volledige naam: Maud Donnevon.
Roepnaam/bijnaam: Maud of Nerd.
Leeftijd: 17
Verjaardag: 14 april
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Streng christelijk opgevoed maar zelf valt het wel mee. Ze bid wel iedere dag en ze gelooft ook wel in god maar niet in zondigen en dat soort dingen.
Tradities/gewoontes: Ze heeft een klein knuffeltje die ze overal mee naartoe neemt. Zonder dat knuffeltje gaat ze niet haar kamer uit. Het is voor haar een soort steuntje.

Het innerlijk.
Karakter: Op de eerste indruk zou je nooit op Maud afstappen. Het is een stil meisje. Een grijze muis. Maar als je toch op haar afstapt zal je zien dat het een echte schat kan zijn. Ze is aardig, gezellig en snel met iemand vertrouwen. Ze is in het begin wat verlegen maar dat gaat vanzelf weg als je haar op haar gemak stelt. Maud is geen meisje dat regels breekt. Nee dat zou ze zichzelf niet eens kunnen veroorloven, haar ouders zijn streng, echt heel streng. Ze speelt klassiek viool en houdt zich netjes aan de regels door iedere vrije minuut viool te oefenen. Ze haalt hoge cijfers en werkt hard. Het is een meisje dat altijd standaard voor in de klas zit en het antwoord weet op iedere vraag maar te bang is om haar vinger op te steken. Wat mensen van haar denken is eigenlijk heel belangrijk in de ogen van Maud. Vooral door haar onzekerheid vind ze het verschrikkelijk als mensen haar naar beneden halen of aanstaren. Ze denkt dan altijd gelijk dat er niks goeds aan haar is en dat is niet waar. In haar ogen zijn vrienden heel dierbaar en omdat ze er haast geen heeft wilt ze altijd alles voor je doen, bang om je te verliezen. Ze is altijd een voorbeeldige leerling en zal geen vlieg kwaad doen. Toch roept er achterin haar hoofd altijd een stemmetje dat hij het beter weet. Dat ze een keer eens iets moet doen dat niet bij een voorbeeldige leerling past. Dat ze nog nooit echt heeft geleefd. Ze gaat niet naar feesten, gaat niet uit. Heeft nog nooit gerookt of gedronken, een echt heiligboontje. Maar zo wil ze inderdaad niet zijn. Het stemmetje in haar hoofd heeft gelijk. Ze wilt een keer iets doen dat mensen niet van haar verwachten. Maar of ze daar ooit de lef voor heeft?
Relaties: Ze heeft nog nooit een vriendje gehad maar weet wel dat ze echt op jongens valt. Ze is namelijk al een paar keer hopeloos verliefd geweest maar haar ouders vinden haar carrière nu belangrijker dan vriendjes dus zit het er voor haar niet in.
Verslavingen: Ze moet altijd iets in haar handen hebben anders kan ze helemaal gek worden. Ze moet iets hebben om mee te kunnen frunniken. Al is het een pen waar ze mee kan spelen of een propje papier.
Afkeer/haat: Haar ouders. Ze heeft echt een enorme hekel aan haar ouders omdat die nooit tevreden lijken te zijn. Toch doet ze er alles aan om hun trots te maken. Ook haat ze mensen die haar niet een kans willen geven en gelijk een stempel op haar drukken.
Passies: Ze weet eigenlijk niet zo goed wat haar passies zijn. Ze houdt ervan om dansen maar dat vinden haar ouders onzin dus doet ze het niet. Nou ja niet? Ze doet het heel soms wanneer er niemand in de buurt is.

School informatie.
Het talent: Klassiek viool. Zoals haar ouders dat altijd hebben gewild.
Andere sterke punten: Ze kan erg goed dansen. En dan niet het ballet maar hip-hop en dan eigenlijk de popping en locking kant. Maar ze laat het nooit aan iemand zien en was het nu ook niet van plan.
Zwakke punten: Ze kan niet goed omgaan met kritiek en haar conditie is bar slecht.
Buitenschoolse activiteiten: Alles waardoor ze hogere cijfers kan krijgen.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Ze is niet lang ze is niet kort. Ze is nu 1,68 en is daar meer dan blij mee. Ze draagt geen hakken omdat dat niet van haar ouders mag. Ze vinden dat soort schoenen niet gepast voor een meisje van haar leeftijd. Ze is best wel dun maar het misstaat haar niet. Nou niet wanneer ze kleren aan heeft maar als ze haar shirt uit doet of hij kruipt omhoog kan je best wel goed haar ribben zien. Ze eet niet veel en dat is deels omdat ze gewoon nooit een hap door haar keel krijgt. Te veel stress bederft haar eetlust.
Haar: Haar bruine golvende haren zijn voor haar echt onhandelbaar. Ze weet er nooit raad mee en ze kan zich er echt aan ergeren. Ze heeft het soms los, soms in een staart of een knot. Eigenlijk kan ze het allemaal wel hebben. Het is gewoon mooi haar alleen zij kan de schoonheid er niet in zien.
Ogen: Bruine toch wat ronde ogen. Het zijn ogen die in het eerste moment niet echt opvallen. Maar als je wat langer naar haar gezicht kijkt kan je duidelijk die mooie kijkers van haar zien. Er zit een klein goud randje om het amandelbruin van haar ogen en er zit altijd een vrolijke twinkeling in want ondanks haar ouders staat ze toch redelijk positief in het leven. Haar wimpers zijn niet lang en make-up draagt ze niet dus zullen haar ogen er ook nooit echt in het eerste oogopslag uitspringen.
Kledingstijl: Netjes, geen rokken boven kniehoogte en eigenlijk een beetje een preppy schooluniformen stijl.
Kenmerken: Ze draagt geen make-up meer heeft het eigenlijk ook niet echt nodig het is een meisje dat puur natuur al best mooi is. Maar echt kenmerken? Nee.

Achtergrond informatie.
Verleden: Redelijk normaal verleden. Geen speciale dingen. Het enige dat bij haar een enorme voetafdruk heeft achtergelaten is toen haar beste vriendin die ze al vanaf haar 5e kende haar rug naar Maud toe keerde. Dat was zo’n 3 jaar geleden en toch vind ze het moeilijk om het los te laten. Haar ouders waren altijd al van haar alles voorleggen en ze moest altijd doen wat haar gezegd werd maar ze leefde ermee en vond het niet erg.
Geboorte/woonplaats: New York. Ze woont nog steeds thuis.
Familie: Ouders en ze is enigs kind.
Extra: -

Liedje:

Zo wil ze zijn maar ze heeft de lef niet.


Foto('s):
Spoiler:
 
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Catharina Franklin
Admin
avatar

Posts : 76
Join date : 19-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Maud Donnevon   zo nov 20, 2011 3:12 am

Leuk liedje is dat! Goedgekeurd!
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken http://franklinhigh.actieforum.com
 
Maud Donnevon
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: