Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Lizz du Pond

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Lizz du Pond   zo dec 11, 2011 11:02 am

De basis informatie.
Volledige naam: Elisabeth Charlott du Pond
Roepnaam/bijnaam: Ze staat bekend als Lizz en niets anders.
Leeftijd: 18
Verjaardag: 1 januari
Geslacht: V
Geloof: -
Tradities/gewoontes: -

Het innerlijk.
Karakter: Lizz is in 1 woord onzeker. Maar om een wat beter beeld te krijgen van haar, moeten er wat meer woorden aan te pas komen. Ze verbergt haar onzekerheid altijd, er is geen moment dat ze haar masker laat vallen. Niet bij haar vriendinnen, niet bij haar broertje of zusje (al is ze in hun buurt altijd heel lief), bij niemand. Ze verbergt zich achter de populaire badass girl die ze is. Ze plaagt de mensen die ze mag en pest iedereen die daarbuiten valt. Daarbij probeert ze vaak de aandacht op haar te vestigen, daarmee wordt bedoeld: alleen positieve aandacht. Aandacht van jongens, vriendinnen, leraren, het maakt niet uit. Zo probeert ze zich wat zekerder te voelen. Ze is meestal vrolijk, maar kan zomaar omslaan en een grote mond hebben of iemand afkatten als ze dat wilt. Ze is heus wel slim, maar doet op sommige momenten gespeeld dom, want op een 1 of andere manier werkt dat ook als aandachttrekker. Ze doet waar ze zin in heeft en houdt daarbij niet altijd (lees:nooit) rekening met anderen. Daarom kan ze nog wel eens iemand kwetsen. Ze komt ook regelmatig in de problemen met leraren door haar grote mond, maar ze krijgt het bijna altijd voor elkaar met haar vlotte babbel (en ook haar looks) om geen straf te krijgen. Iets wat ze eigenlijk niet vindt kunnen, maar zelf ook doet, is het kleineren van mensen om zichzelf beter te voelen. Ze zit al zo lang in de rol, dat ze echt niet zou weten wat en hoe ze zonder zou zijn. Ze kan wel expres een andere rol aannemen als dat in haar voordeel zou zijn, maar haar echte ik speelt ze nooit.
Relaties: Lizz is hetero en dat laat ze merken ook. Ze flirt erop los als ze een leuke jongen tegenkomt, maakt niet uit hoe oud ze zijn, en ze weet ook heel goed hoe ze iemand moet verleiden, maar echt verliefd zijn op iemand… ho maar. Tuurlijk heeft ze wel eens gevoelens, maar die stopt ze weg. Wat als een van hen achter haar echte leven komt? de armoede, prostitutie… daar weet niemand vanaf.
Verslavingen: flirten is een aardige verslaving geworden van haar, ook al heeft ze het niet altijd door.
Afkeer/haat: haar uiterlijk, ze vergelijkt zichzelf altijd met anderen mensen, waaruit bijna altijd uitkomt dat ze veel lelijker is. vooroordelen, vroeger had ze veel last van gepest, omdat haar familie zo arm was, en ontweken mensen haar.
Passies: Zingen natuurlijk, het liefst zingt ze de hele dag.

School informatie.
Het talent: Zingen
Andere sterke punten: Er is een ding naast zingen waar ze totaal geen moeite mee heeft, acteren. In het dagelijkse leven kruipt ze in verschillende rollen, maar ze heeft er eigenlijk nooit aan gedacht om er ook echt iets nuttigs mee te gaan doen. Drummen is iets waar ze echt helemaal op los kan gaan en ze speelt alleen andere instrumenten als het nodig is om haar muziek te maken. Je kan dansen niet echt een sterk punt noemen, maar het gaat er bij haar en in de nachtclub vooral om hoe sexy ze het kan.
Zwakke punten: Probeer haar geen andere taal te laten spreken en dan komt het goed. Ook komt ze niet verder dan wat krabbels in haar schriften.
Buitenschoolse activiteiten: ’s Avonds is ze eigenlijk altijd te vinden in de nachtclub om geld te verdienen. Ook zit ze bij de cheerleaders, maar dat is vooral voor haar status.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: Lizz is extreem dun en heeft daarbij ook niet veel vrouwelijke vormen. Ze is ongeveer 1.70 lang
Haar: Ze heeft blond haar in lange lagen dat tot aan haar schouderbladen komt.
Ogen: Blauwe dunne ovale ogen,
Kledingstijl: Aan haar kleren zal niet te zien zijn dat ze arm is, ook al zijn het dan geen peperdure designers, maar ze gaan aardig met de mode mee.
Kenmerken: Je kunt wel zeggen dat Lizz knap is, ook zonder make-up. Ze draagt vaak alleen oogmake-up. Haar aanwezige karakter is vaak ook erg opvallend.

Achtergrond informatie.
Verleden: Ze mag dan wel chique namen hebben, Lizz en haar familie zijn straatarm, dat zijn ze al bijna hun hele leven, vanaf dat haar vader toen ze nog maar 4 was, omkwam in een auto-ongeluk. Haar moeder , broertje, zusje en zij helpen allemaal om rond te komen. Lizz bijvoorbeeld helpt geld in te zamelen door in een nachtclub te dansen, niet een echte disco, maar waar mannen alleen komen om vrouwen te zien. Vaak doet ze ook andere verdiensten voor mannen, maar dat geld houdt ze dan meestal voor zichzelf, om de nodige kleding, make-up enz te kopen. Daardoor kun je niet echt zien dat ze zo arm is. Het is dat de school een potje heeft voor getalenteerde jongeren, anders was ze hier nooit terecht gekomen.
Geboorte/woonplaats: Haar grootouders komen uit Frankrijk, vandaar haar achternaam, maar zij en ook haar ouders zijn gewoon geboren in Amerika. Ze wonen nu in de buitenwijken van New York
Familie: Haar moeder, een broertje (16) en een zusje (12)
Extra:

Liedje: Roxanne- the police, nou het gaat over een meisje in de prostitutie

Foto('s):
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Lizz du Pond   di dec 13, 2011 8:11 am

Prima, goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Lizz du Pond
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: