Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Rafael Smith

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Raf

avatar

Posts : 309
Join date : 12-12-11

BerichtOnderwerp: Rafael Smith    ma dec 12, 2011 7:50 am

De basis informatie.
Volledige naam: Rafael Smith
Roepnaam/bijnaam: Raf, zo wordt hij het liefste genoemd.
Leeftijd: 23
Verjaardag: 7 mei
Geslacht: M
Geloof: Hij is officieel wel gedoopt maar doet er niets mee, niet eens met Kerstmis of Pasen naar de kerk.
Tradities/gewoontes: hij heeft bijna altijd zijn muts op

Het innerlijk.
Karakter:
Raf heeft een aantal jaar geleden zelf ook op Franklin High gezeten en was toen al ijverig en vast besloten om te doen wat hij wilde. Die drive heeft hij nog steeds en hij zal dan ook niet opgeven tot hij bereikt heeft wat hij wil bereiken. Als je hem daar vanaf wil brengen heb je pech want hij is erg koppig in dat soort dingen. Nu hij wat ouder is geworden is hij rustiger en klinkt er altijd een zekere kalmte door in zijn stem en hij straalt dat ook uit. Je moet hem echter niet boos maken, want hij kan nog steeds erg goed vechten al zal hij dat nooit op school doen. Ook is hij nog steeds geen prater, hij kan meestal gewoon niet zo goed de juiste woorden voor iets vinden. Hij heeft dan ook nog steeds de neiging zich soms achter zijn stem te verstoppen en zo de woorden van een ander te gebruiken. Als hij iets wil zeggen kan hij eerst heel lang piekeren voordat hij het dan ook echt zegt en dan is het moment dat hij iets kon zeggen eigenlijk al voorbij. Bij een eerste ontmoeting is hij redelijk verlegen en onzeker. Hij heeft nog steeds soms het idee dat hij minder dan een ander is al is dat al veel minder dan eerst. Al kan hij wel logisch nadenken, is hij zeker niet de slimste. De leerachterstand die hij had toen hij naar Franklin High kwam heeft hij nooit helemaal in kunnen halen. Toch is dat niet iets dat je aan hem merkt als je hem tegenkomt, pas als je bij onderwerpen waar bijvoorbeeld iets van natuurkunde inzit aankomt. Hij kan zich goed aanpassen en past zich onbewust en automatisch aan iemand anders aan. De meeste rare trekjes die hij opgedaan heeft op straat, zoals erg schrikken bij een hard geluid en dan al klaar staan om weg te rennen, is hij kwijt. Helemaal zou hij het nooit kunnen vergeten, maar je merkt niet meer aan hem dat hij een andere jeugd heeft gehad. Nog steeds heeft hij bijvoorbeeld de neiging te liegen als dat beter uit zou komen maar hij probeert dat zoveel mogelijk te onderdrukken. Je kunt beter niet tegen hem liegen omdat hij dat bijna altijd door heeft. Hij kan er niet tegen als hij de controle verliest, daarom houdt hij ook niet van alcohol en heeft hij een erg goede zelfbeheersing. Als je door die zelfbeheersing heen breekt heb je het wel heel erg bont gemaakt en is het voor hem moeilijk die weer helemaal op te pakken. Als laatste, Raf is ook erg trouw en zal iemand nooit zomaar in de steek laten.
Relaties: Hij is hetero en heeft nu al een hele tijd een relatie met Dana Elle.
Verslavingen: zingen, hij zingt vaak om zijn gevoelens te uiten of hij verbergt zich achter zijn stem als hij niet wil hoe hij het moet zeggen met zijn eigen woorden.
Afkeer/haat: Mensen die hem anders aankijken vanwege zijn verleden
Passies: zingen, acteren

School informatie.
Het talent: hij heeft zelf auditie gedaan met zingen maar er werd ontdekt dat hij ook erg goed kon acteren en hij is verder gegaan met musical, daar werkt hij nu ook in.
Andere sterke punten: acteren en dansen ook wel een beetje maar daar werkt hij nog steeds aan
Zwakke punten: zoals hierboven al staat is hij niet de slimste en teken enzo kan hij ook niet
Buitenschoolse activiteiten: Naast dat hij met Dana lesgeeft speelt hij ’s avonds in de musical Miss Saigon

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: hij is ongeveer 1.83. Hij heeft is wel gespierd en heeft een wasbordje, omdat dat moet voor zijn werk. In de musical heeft hij in sommige scènes geen shirt aan en dan moet hij er wel goed uitzien. Wink
Haar: Het is tussen licht en donkerbruin in en meestal zie je het niet omdat er een muts overheen zit. Als je het wel ziet staat het meestal half overeind omdat hij nooit de moeite neemt er iets aan te doen.
Ogen: Ze zijn lichtblauw wat best opvalt vanwege zijn haarkleur. Meestal zit er een vrolijke schittering in maar je kunt zien dat hij best veel heeft meegemaakt.
Kledingstijl: Niet erg bijzonder, shirts, truien. Je zal hem alleen nooit echt netjes gekleed zien met bijvoorbeeld een blouse.
Kenmerken: zijn groene, vale, versleten muts. Dat ding valt bijna uit elkaar omdat hij het al ongeveer tien jaar heeft. Maar hij heeft hem van een vriend gekregen die later op straat is gestorven en gooit hem daarom niet weg. Ook zijn ogen blijven je meestal wel bij.
Extra: Toen hij jonger was zag hij er een heel stuk ouder uit dan hij was, nu heeft hij dat nog steeds maar minder extreem.

Achtergrond informatie.
Verleden: Raf komt eigenlijk van de straat. Hij is geboren in een van de achterbuurten van New York waar zijn ouders een klein appartementje hadden. Zijn halve jeugd heeft hij dus doorgebracht met door de straten zwerven. Op straat heeft hij verschillende gevechten meegemaakt. Daar heeft hij ook een aantal littekens van onder andere op zijn linkerenkel waar hij ooit een mes in heeft gekregen. Zijn zangtalent was zijn kans om aan de armoede te ontsnappen en die heeft hij helemaal aangegrepen. Op Franklin High leerde hij Dana Elle kennen waar hij verliefd op werd en nu nog steeds mee samen is. Hij geeft pas net les op school omdat hij meestal in musicals speelt, nu speelt hij de rol van Chris in Miss Saigon op Broadway en geeft overdag les samen met Dana.
Geboorte/woonplaats: Hij is in New York geboren
Familie: zijn ouders, een oudere broer, twee jongere broertjes en twee zussen.
Extra: Hij heeft de rol in Miss Saigon gekregen omdat hij ouder lijkt dan hij werkelijk is en dat is iets wat Chris ook heeft. Ook heeft hij al best veel meegemaakt. Ook omdat hij vrij hoog kan zingen voor een jongen/man en in Miss Saigon is alles vrij hoog geschreven.

Liedje: – dit is een liedje uit Miss Saigon, ook past het bij hem en Dana omdat ze eigenlijk heel verschillend zijn
– dit liedje zingt hij ook in Miss Saigon en zijn stem klinkt (ongeveer) ook zo

Foto('s): - hoe hij er nu uit ziet
- hoe hij er vroeger uit zag
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Dawn

avatar

Posts : 289
Join date : 26-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Rafael Smith    ma dec 12, 2011 8:30 am

well, i really do like hiiiimmm <3 yum....
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raf

avatar

Posts : 309
Join date : 12-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Rafael Smith    ma dec 12, 2011 8:32 am

Yay, I really, really love him I love you
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Tim

avatar

Posts : 1264
Join date : 29-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Rafael Smith    ma dec 12, 2011 9:49 am

<3 <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Rafael Smith    di dec 13, 2011 8:13 am

Ik herken hem ergens van, de foto, maar ik kan niet herinneren waarvan, dus goedgekeurd ;p
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Raf

avatar

Posts : 309
Join date : 12-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Rafael Smith    di dec 13, 2011 8:15 am

echt? hij komt gewoon van WeHeartIt
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Rafael Smith    

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Rafael Smith
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: