Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Juliëtte Sarah Brittany Bianchi

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Juliëtte

avatar

Posts : 467
Join date : 25-09-11

BerichtOnderwerp: Juliëtte Sarah Brittany Bianchi    zo dec 18, 2011 12:18 am

De basis informatie.
Volledige naam: Juliëtte Sarah Brittany Bianchi
Roepnaam/bijnaam: Julia of Juliëtte
Leeftijd: 19
Verjaardag: 17 Oktober
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Ze is streng Christelijk opgevoed en geloofd daar dan ook in.
Tradities/gewoontes: Juliëtte bid elke ochtend en avond, ze heeft een rozenkrans om haar nek hangen waar ze vaak mee bid. Niet altijd maar meestal wel.

Het innerlijk.
Karakter:
Goede: Aardig, beleefd , bescheiden, ambitieus
Slechte: Goedgelovig, naïef, stil, verlegen
Juliëtte is aardig, beleefd en is erg bescheiden over haar prestaties. Alleen heeft ze natuurlijk ook zo haar slechte eigenschappen. Ze is bijvoorbeeld heel goedgelovig en naïef. Verder zegt ze niet veel, ze heeft meestal wel overal een mening over maar die houd ze voor zich. Op veel mensen komt ze verlegen over terwijl ze eigenlijk helemaal niet zo heel erg verlegen is. Alleen moet ze vaak wennen aan nieuwe mensen.
Ze is erg abitieus en doet dan eigenlijk ook alles om haar talent tot een bepaalde perfectie te brengen. Niet alleen is haar talent belangrijk, ook haar schoolprestaties vind ze heel erg belangrijk, ze houd niet van half werk in leveren en dit leid vaak tot veel stress.
Relaties: Ze valt op jongens, alleen wilt ze niet echt een relatie. Ze is ook nog maagd, en daar wil ze pas na een huwelijk verandering in brengen.
Verslavingen: Ze is obsesst bij haar gewicht, ze heeft een hele tijd geleden anorexia gehad. Ze heeft dat nu niet meer maar let nog steeds extreem veel op haar gewicht, ze eet wel maar niet zoveel als een gewoon meisje van 19.
Afkeer/haat: mensen die lopen te zeuren over haar gewicht, arrogante types.
Passies: Lezen, je kunt haar meestal wel met haar neus in een boek vinden, verder houd ze van dansen.

School informatie.
Het talent: Balletdansen
Andere sterke punten: Ze kan ook behoorlijk goed zingen maar dit doet ze meer als hobby erbij.
Zwakke punten: Ze is heel slecht in andere soorten dans, Ballet is iets wat haar echt ligt, maar streetdance en dat soort dingen is echt een hel voor haar.
Buitenschoolse activiteiten: Ze zit bij een boekenclub maar dat is niet heel bijzonder.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: ze is 1.75 en erg dun. Toch is ze wel mooi dun.
Haar: Lang, golvend en blond.
Ogen: Normale grote, een heldere groene kleur.
Kledingstijl: Onopvallend, meestal gewoon een broek en iets van een shirtje. Meestal zitten haar kleren wel strak waardoor haar dunne lichaam nog meer uitkomt. Ondanks dat ze dun is heeft ze trouwens wel redelijk grote borsten die jongens meestal erg leuk vinden.
Kenmerken: Ze heeft niet echt iets opvallends, dat is juist waardoor ze opvalt. Ze heeft geen tatoeages, piercings of andere (volgens haar) verminkingen aan haar lichaam.

Achtergrond informatie.
Verleden:
19 jaar geleden werd Juliëtte in een rijk gezin geboren. Ondanks dat haar hele famillie rijk was werd ze niet zo opgevoed. Ze kreeg niet alles wat ze wilde, nee haar ouders leerde haar dat geld niet vanzelfsprekend was en dat ze blij moest zijn met hun rijkdom. Hierdoor leerde Julia al snel goed om te gaan met geld en gaf ze het dus niet overbodig veel uit.
Toen ze zestien jaar was kreeg ze een vriendje, die was overigens ook christelijk, ze zijn twee jaar samen geweest totdat hij plotseling kanker kreeg. Binnen drie weken was hij overleden. Ze mist hem verschrikkelijk en weet niet goed hoe ze nu verder moet met haar leven.
Haar ouders hebben haar naar Franklin High gestuurd in de hoop dat ze daar haar leven weer een beetje op de rit krijgt, ze wordt op school ook begeleid door een pedagoge die haar helpt met het verwerken van de dood van haar vriendje. Om haar ringvinger heeft ze een zilveren ring zitten die ze nooit afdoet, Javier en zij wilde gaan trouwen nadat ze klaar waren met hun school.
Juliëtte beschouwd zichzelf eigenlijk nog steeds als de vriendin van Javier, ze houd nog steeds van hem en dit veroorzaakt deels ook waardoor ze niet echt verder leeft.
Geboorte/woonplaats: Ze is geboren in Milaan, hier is ze ook opgegroeid.
Familie: Ze heeft een oudere zus die ook naar Franklin is gegaan en inmiddels op het grote podium bekendheid aan het verwerven is. Ze zijn heel close met elkaar en Cloë komt dan ook elke week wel een keertje langs.
Extra: -

Liedje:
Foto('s):

Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Juliëtte Sarah Brittany Bianchi    di dec 20, 2011 5:21 am

Destine <3
Goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Juliëtte Sarah Brittany Bianchi
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: