Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...

Ga naar beneden 
Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
AuteurBericht
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:06 am

Een standaard kamer met vier bedden een groot raam waar genoeg licht doorheen valt zodat er geen lampen aan hoeven overdag. Door een dweur kun je naar de badkamer die groot genoeg is voor twee personen als je nog normaal wilt kunnen lopen enz.

Aurora's kant:
Aurora's deel van de kamer is niet erg veel bijzonders. Er staat een bed, met een wit dekbed waar een beddensprei op ligt, en daar staat in zwart-wit kleuren een wolf op. Naast haar bed staat een soort bak, waarin velen paren legerkistjes en gympen liggen. Dan staat er ook nog een bureau, die van donker eikenhout is, en waar een laptop op staat. Boven haar bed hangen ook posters van wolven. Op haar nachtkastje ligt een schoenendoos (van dr. Martens) waar een hoop CD's in liggen, voornamelijk van Within Temptation en Avril Lavigne. Onder haar bed ligt een doos, waar haar kleding in zit. De rest van haar spullen staat in de kleine, ijzeren container aan het voeteneinde van haar bed.

Ally's kant:
Ally's kant van de kamer was modieus ingericht en veranderde nogal eens, boven haar bed hing een grote lijst met een zwartwit foto van haarzelf erin, gemaakt op een van haar shoots. De rest van de meubels was erg basis gehouden, denk aan veel wit en zwart. Er staat een stereo in een hoekje en er ligt een laptop op haar bed. Naast haar bed staat een tafeltje met een bakje met de meestgedragen sieraden erin. Verder staat er een kaptafel en een klerenkast, de kaptafel ligt helemaal vol met allemaal soorten make-up en de klerenkast puilt uit van de kleren, kleren die ze vaak niet vaker dan een keer aanheeft. Ook is er een schoenenkastje aan de andere kant van het bed waar kaarsjes opstaan in goud en zilverachtige kleuren.

Lizz' kant:
Er staat niet veel bijzonders aan Lizz' kant van de kamer. Op haar nachtkastje staat een foto van haar met haar broertje en zusje en ook een met haar moeder. Haar kleren liggen in de kast die daarvoor bestemd is, al liggen ze vaker over haar bed verspreidt of ergens anders in de kamer. Nee, netjes is ze niet, al weet ze wel altijd precies waar haar spullen liggen. Gewoon omdat ze niet iets wilt kwijtraken, want ze kan niet altijd zomaar weer iets anders ervoor in de plaats kopen. Er staat nog een tafeltje met wat haarspullen, make-up enz., al is het niet veel, ze gebruikt er ook niet veel van. Bovenop haar kast, uit het zicht, ligt nog een tas met kleren, voor haar 'shows' in de nacht/stripclub.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:20 am

Vermoeid deed Lizz de deur open om even de kamer rond te kijken of er iemand was. Toen dat niet het geval was, liep ze snel naar binnen en gooide de tas met kleren die gebruikelijk boven op haar kast lag op haar bed. De hoge laarzen met naaldhak trok ze snel uit en schoof ze onder het bed. Ze opende haar kast om een paar gewone kleren eruit te halen en gooide de jas die ze nog steeds aanhad op het bed. Eronder had ze een eigenlijk net te kort rokje met netpanty eronder en een te strak naveltruitje aan. Het was wel duidelijk dat ze net van haar 'dienst' kwam, gelukkig had ze niet tot hel laat gehoeven. Snel liep ze naar de badkamer om zich daar om te kleden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:21 am

Aurora sleurde haar grijze schoudertas mee, en smeet hem naast haar bed. Dit was de eerste keer dat ze in haar kamer kwam. Het zag er oké uit, aan haar kant. Het was fijn dat ze die paar herkiningspunten had - de doos met afgetrapte schoenen, haar CD's van Within Temptation, Avril Lavigne en een hoop andere bandjes en zangers. Tot haar verbijstering zag ze zelfs haar geliefde wolvensprei op haar bed liggen. Ze schudde de inhoud van de schoudertas boven het bed uit. Er kwamen een hoop boeken uit gevolgen, een stel schriften, en een boel papier. Aan het einde rolde er ook nog een pen uit. Ze liet de lege schoudertas naast haar bed vallen, en begon de boeken, schriften, en de pen op te ruimen. Toen viel haar blik op iemand die binnenkwam. "En waar ben jij geweest?" vroeg Aurora. Diegene was behoorlijk laat.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:32 am

Allyshia liep al gapend de kamer binnen waarbij ze bijna tegen een blond meisje aanliep met een netpanty aan. Ze zou maar niet zeggen hoe het eruit zag voor haar. "oh hoi" zei ze terwijl ze haar voorhoofd fronste. Dit moesten haar kamergenootjes zijn, fijn! Dat laatste was sarcastisch. Ze liep naar haar kant van de kamer en hing haar tas aan de tassenhaak aan de kaptafel. Ze liet zich op het ijzeren bed vallen en keek vanuit die positie naar de andere meisjes in de kamer. Ze moest moeite toen niet met haar ogen te rollen toen ze hen in zich opgenomen had. Zo geen gevoel voor mode...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:41 am

Lizz verstijfde toen ze de stem hoorde en schrok zich daarna ook nog kapot toen er opeens nog een meisje binnen kwam lopen. Nadat ze zich weer bij elkaar geraapt had snauwde ze:' Dat gaat je niks aan.' Snel liep ze door de badkamer in en trok de kleren uit om in haar skinny te schieten en een wit hemdje met ruches die los om haar bijna magere figuur hing. Nadat ze ook de meeste make-up van haar gezicht had gehaald deed ze haar 'werkkleren' op een prop en liep de kamer weer binnen om ze in de tas te proppen en die onder haar bed te schuiven. Ze zou ze later wel weer bovenop de kast leggen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:43 am

Aurora's mond trok in een grijns. "Ooh." Het klonk een beetje als een klein kind die haar oudere zus erop betrapte dat ze een koekje jatte. Ze had geen zin om er verder op in te gaan, dus pakte ze een CD, Avril Lavigne om precies te zijn, en propte hem in haar CD speler. Het was een oud ding, maar hij deed het nog prima. Ze draaide het volume bijna helemaal open, zodat ze een paar kamers verder nog steeds Avril Smile konden horen zingen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:46 am

Ally had vreselijke hoofdpijn en kon dit er nu echt niet bijhebben. "oooh! zet alsjeblieft uit!" schreeuwde ze, in een poging om boven de muziek uit te komen. Ze had te lang niet geslapen om haar irritatie voor zich te houden. Het andere meisje zag er al veel beter uit zonder netpanty en vage shirtjes, die meer op een half lapje stof leken als op een shirtje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:52 am

Aurora trok haar wenkbrauwen hoog op. "Ik zie daar geen reden voor, dus blijft hij aan." Ze draaide met een vegende beweging de volumeknop helemaal open, terwijl ze Ally recht aan bleef kijken, met spot in haar ogen. "Oeps." Ze zei het bijna niet, het was meer dat haar lippen bewogen, en er alleen een zacht, sarcastisch geluidje uitkwam. Ze plofte neer op haar bed, zonder haar kistjes uit te doen. Ze had geen zin om na een lange dag ook nog eens haar best te doen om wat dan ook schoon te houden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 4:57 am

Bitch. Allyshia was woedend nu. "nouja" ze stond op en werd bijna omhooggedruend door de muziek. ze liep naar de speler toe en trok de stekker eruit. Ze zuchtte gelukzalig "veel beter" zei ze met een glimlach terwijl ze weer naar haar eigen bed liep en langzaam zakte zodat haar hoofd niet te erg bonkte. Ze had het gevoel dat ze een kater had, alleen dan zonder dat ze gedronken had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 5:01 am

Aurora stond op, pakte de stekker, en stak hem weer in het stopcontact. Het volume was nog steeds helemaal omgedraaid, en opnieuw dreunde Wish you where here van Avril Lavigne door de kamer, en misschien ook wel door buurkamers. "Veel beter." Aurora glimlachte even naar het meisje, en pakte haar schrift. Het was zwart, en er zat op de voorkant een soort pennenhouder geplakt. Ze pakte de pen eruit, en begon te schrijven.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 5:22 am

Lizz zat op haar bed met opgetrokken wenkbrauw naar het schouwspel te kijken en ook al had ze al besloten dat ze allebei de meiden niet mocht, ze was op het moment er mee eens dat ze nu echt geen zin had in muziek. 'Als je liever niet wilt vechten, kun je maar beter die kloteherrie uitzetten.' Zei ze op een nog best beleefde toon.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 5:28 am

"Ik heb geen probleem met vechten." Aurora keek niet op van haar papier, en krabbelde nog een paar woorden neer. Dat was waar. Ze was dan geen goede vechter, en ze wist dat ze waarschijnlijk in het ziekenhuis zou belanden als ze met de zo'n drie jaar oudere meid zou vechten, ze was niet erg bang voor pijn.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 5:43 am

Lizz stond op en liep naar het meisje toe. ' Dan heb je geluk dat ik te moe ben om te vechten, maar ik kan als nog wel gemeen zijn hoor.' Zei ze met een poeslieve glimlach. Ze boog zich over de cdspeler om hem uit te zetten en ging toen tussen het meisje en het ding in staan om te voorkomen dat ze hem weer aanzette. Ze keek even met een frons naar het schrift wat het meisje in haar handen had en griste het toen met een snelle beweging weg. ' En wat is dit? Een gedichtje?' Zei ze spottend waarna ze het meisje weer aankeek.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 5:54 am

Allyshia knikte dankbaar naar het meisje dat de muziek uitgedraaid had en rolde nu op haar zij. Ze was moe, ze schopte haar schoenen uit die langs het bed vielen en krulde zich op tot een balletje. Ze dacht aan, hoe kon het ook anders, Jake. Hoe kon het dat hun ontmoetingen toch elke keer zo verschrikkelijk onprettig waren, en waarom wilde ze dan toch elke keer weer dat ze er waren, de ontmoetingen. Ze wilde hem kunnen zien, ze had door dat er ergens iets gevaarlijks was, maar nog meer had ze door dat hij haar er duidelijk niet bij wilde hebben. Hij wilde haar uit zijn leven houden, maar waarom kwam het dan toch elke keer tot zoenen? Waarom liet hij zich dan toch elke keer gaan en voelde dat zo enorm goed...
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:10 am

"Nee. En wat was dat pakje? Of nee; Dat kan ik wel raden denk ik. Je hebt een "baantje". Leuk hoor. Ontmoet je veel jongens daar?" vroeg Aurora op haar beurt, met dezelfde glimlach als dat arrogante wicht op haar smoel had. Ze stond op, en liep richting de plek waar het kind haar kleding weggelegd had.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:17 am

Ally bekeek de twee meisjes die tegenover elkaar stonden. Dat waren dus haar kamergenootjes; een meisje dat totaal niet wist wanneer ze op moest houden en een hoer. Ze stond op, had geen zin in ruzie nu. Ze wist dat er gevochten ging worden als dit zo doorging. "Oké, allebei ophouden nu" zei ze boos terwijl ze tussen de twee in ging staan. "weet wanneer je op moet houden" zei ze tegen niemand in het bijzonder en ze bleef wonderbaarlijk kalm, dit was niet wie ze normaal was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:28 am

Lizz was haar kamergenoot echt in de haren gevlogen als het andere meisje niet opeens tussen beide kwam. ' Vertel dat maar aan haar.' Zei ze met onderdrukte woede. Ze keek even naar haar voor ze terugliep naar haar eigen bed en daar chagrijnig op ging liggen. Ze moest toch echt aan haar baas vragen of ze daar haar werkkleren op mocht ruimen, want dit ging niet goed komen. Als een van de anderen het ook maar door zou vertellen, zou al snel de hele school het weten en dat was niet de bedoeling. Ze kon er toch zelf niks aan doen, haar familie had het geld nodig. Ze beet op haar lip en staarde verdrietig naar boven, de anderen negerend.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:31 am

Aurora glimlachte. Opnieuw zette ze de CD-speler aan. Dit keer was het volume wel zachter. Iets zachter dan. Ze zou nog veel plezier krijgen met die stripper en die aansteller. Vriendinnen maken, nee, dat zou waarschijnlijk niet gebeuren. Maar wat maakte het ook uit? Ze kon haar eigen mannetje staan, en was een zelfstandig meisje geworden. En dat was precies wat je nodig had om ergens te overleven; Een grote mond en zelfstandigheid.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:33 am

Allyshia was veel te nieuwsgierig om het hierbij te laten, maar voor nu liet ze het rusten, van haar hoefde die andere trut niet te weten waar ze het over hadden. Boos keek ze nog even naar het meisje en liep toen weer terug naar haar bed waar ze de computer opstartte. "houd een beetje jullie gemak, alsjeblieft, we zullen toch nog even met deze kamer doormoeten" haar gezicht stond op onweer. Waarom had zij dit nu? Twee kamergenootjes, en laten we even duidelijk zijn, allebei geen mensen die je graag in je vriendengroep had, die elkaar ook nog eens gewoon helemaal niet uit konden staan. Langzaam begon ze weer te koken toen de muziek weer aanging, ze mikte een kussen op de cd-speler die met een zachte bonk op de grond terechtkwam, maar wel stil was.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:37 am

"Was dat nodig?" vroeg Aurora geamuseerd, terwijl ze het volume weer flink opendraaide. Om te voorkomen dat er meer kussens op haar CD speler zouden komen, zette ze hem achter zich neer, en ging weer op haar rug liggen. Ze krabbelde nog een paar woorden neer. Die woorden vormde ze tot een zin, en erachter zette ze een paar notennamen neer. Ze klakte even met haar tong, en maakte nog twee zinnen.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:41 am

Woedend keek Ally haar aan. "ik vraag me af of dit nodig is" ze vond het maar kinderachtig van het meisje dat ze de muziek niet gewoon uitzette. "Jij bent duidelijk niet opgevoed" ze keek naar de reactie van het meisje. "ooit gehoord van rekening houden met je mede mens?" woedend keek ze het meisje aan. Haar handen balden zich tot vuisten. Het was geen slechte muziek, maar het ging om het principe. Ze zou het meisje niet aanvallen, zou zich inhouden.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:44 am

"Ja, ik ben opgevoed, nee, ik houd geen rekening met je. Deal with it." Aurora vond het ergens wel grappig dat haar kamergenoten duidelijk een hekel aan haar hadden. En nog, heel, heel diep verder, ergens ver weggestopt vond ze het verschrikkelijk jammer. Maar dat zat zo, zo, zo diep weg, dat zelfs Aurora het niet van zichzelf wist. Avril inspireerde haar altijd al als ze nummers ging schrijven. Niet dat ze ze jatte, maar Avril was haar inspiratiebron.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gabriël

avatar

Posts : 581
Join date : 02-11-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:48 am

"Oké je bent echt een bitch." was Allyshia's uiterst droge conclusie. Maar er verscheen een spottend lachje rond haar lippen. Dit kon haar nog duur komen te staan. Ally kende mensen, veel mensen en al die mensen wilden haar ook kennen. Ze haatte dit kind met heel haar hart en kende haar nog geen half uur. Woede sprak uit haar blik, maar haar mond stond nog steeds in dat geniepige glimlachje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Aurora

avatar

Posts : 97
Join date : 14-12-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 6:53 am

"Dankjewel." Aurora maakte een spottende buiging richting het meisje. "Van hetzelfde." Ze maakte een prop van een leeg papier en smeet het richting haar hoofd. Vervolgens ging ze weer verder met schrijven. Wat er nu stond ging ongeveer zo; Things are never what... They appear to be... 'Cause everybody's trying to grab a hold of me... So catch me if you can... Set me free again... Like a feather in the wind. Ze was er nog best tevreden over.
-
Alle rechten enzo naar Mindy Gledhill; Feather in the wind :p
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Lizz

avatar

Posts : 268
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   zo dec 18, 2011 8:03 am

Hoe langer Lizz op haar bed bleef liggen, hoe kwader ze werd. Plots stond ze weer op. Ze was het zat, spuugzat. Ze liep weer naar het bed van het meisje toe en gaf haar een harde duw zodat ze genoeg opzij was, zodat Lizz haar cd speler kon pakken. Het was niet moeilijk om met een harde ruk de stekker uit het stopcontact te krijgen en ze liep weer terug naar haar eigen bed. Daar gooide ze het op en ze ging er demonstratief voor zitten. ' Je bent echt net een klein kind jij.' Zei ze met haar ogen gericht op het meisje.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Kamer 195: Lizz, Ally, Aurora en ...
Terug naar boven 
Pagina 1 van 4Ga naar pagina : 1, 2, 3, 4  Volgende
 Soortgelijke onderwerpen
-
» Aurora: Soeharto
» 'Kaarten voor de Kamer' - t/m 3 mei (nav Staten-Generaal Digitaal 1814-1995)
» Aurora: Soekarno en Soeharto
» Aurora: Nostalgische reis naar Java van Pelita.
» Spoeddebat 2e Kamer over Indische kwestie - 30 juni 2011

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Het RPG :: De zuidvleugel.-
Ga naar: