Show us what you've got.
 
IndexKalenderFAQZoekenGebruikerslijstGebruikersgroepenRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Dana Elle Woodings

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Dana

avatar

Posts : 409
Join date : 23-09-11

BerichtOnderwerp: Dana Elle Woodings   ma dec 12, 2011 9:36 am

De basis informatie.
Volledige naam: Dana Elle Woodings
Roepnaam/bijnaam: Dana, ze stelt zich ook alleen maar voor met Dana. Alleen Raf weet dat ze ook nog Elle als naam heeft.
Leeftijd: 26
Verjaardag: 23 augustus
Geslacht: Vrouwelijk
Geloof: Geen geloof maar als je iets niet afklopt komt het echt uit, daar is ze heilig van overtuigt.
Tradities/gewoontes: Ze heeft ook een andere gewoonte en dat is, als ze onder een ladder doorloopt moet ze perse haar vingers kruisen anders is ze ervan overtuigt dat het ongeluk brengt.

Het innerlijk.
Karakter: Ze heeft nog steeds net als vroeger toen ze zelf nog op Franklin high zat, enorme vooroordelen maar ze heeft geleerd om die voor zich te houden en mensen toch nog wel een kans te geven. Ze is nog steeds altijd in voor een geintje of mensen pesten en ze zal ook niet snel diegene zijn die een halt roept tussen twee vechtende mensen maar ze zal er nooit meer zelf aan meedoen. Haar leeftijd en Raf hebben haar veranderd in een toch wel wat aardiger persoon. Ze kan alsnog erg gemene opmerkingen maken, maar meestal verbetert Raf haar dan in de les. Ze is niet één van de geliefde leraressen op school maar voor haar gevoel wel één van de betere. Haar doel was namelijk om zo veel mogelijk te leren aan andere dan zorgen dat ze beroemd worden. Natuurlijk is ze wel heel erg blij voor Raf dat hij zo goed bezig is met de musical waar hij in speelt. Ze had hem één keer bezocht maar omdat ze erg jaloers is aangelegd bleef het ook maar bij één keer anders wist ze zeker dat ze de tegenspeelster ging wurgen. Zoals je het hoort, ze is nog steeds erg jaloers en dat is een eigenschap die waarschijnlijk nooit zal verdwijnen. Nog steeds kan ze uren voor zich uit starne en over dingen na denken maar nu over dingen die ze anders had willen doen, of hoe het verder zou gaan. Soms zelfs hoe het zou zijn als Raf er niet wat geweest. Maar dat is een gedachte die ze altijd snel uit haar hoofd duwt. Daar wilt ze nooit over nadenken. Ze is net als Raf niet heel erg spraakzaam daarom is hun les ook meestal gelijk dingen uitvoeren want echt gaan zitten en kletsen deden ze beide niet heel erg. Ja soms met elkaar maar met leerlingen? Dana in ieder geval niet echt. Nog een groot verschil met de Dana van Franklin high was dat ze altijd redelijk druk was, dat is nu een stuk minder, ze is nog steeds niet stilzittend maar ze heeft haar drukte deels kunnen wegzetten. Het zorgt ervoor dat ze wat volwassener werd.
Relaties: Ze is bi maar heeft nu al heel lang een relatie met Raf.
Verslavingen: Roken is nog steeds na al die jaren een zwak voor haar. En de piano.
Afkeer/haat: Mensen die hun mond te snel open trekken en denken dat ze alles weten. Daar komt ook bij arrogante mensen en mensen die denken dat ze geen hulp nodig hebben.
Passies: Piano spelen en tekenen zijn nog steeds echte ambities van haar en ze zal daar ook niet zo snel mee stoppen. Stiekem komt daar ook bij dat ze er van kan genieten als Raf en zij samen zingen. Niet dat haar stem zo geweldig is maar het voelt dan altijd gewoon net goed voor haar.

School informatie.
Het talent: Piano is waar ze mee auditie heeft gedaan toen ze op school kwam. Maar daar is nu viool bij gekomen. Andere sterke punten: Haar zang gaat steeds beter. Nog niet perfect maar dat hoeft niet. Ook haar tekenwerk is om van achterover te vallen maar ze zal het je haast nooit laten zien omdat ze erg streng voor zichzelf is.
Zwakke punten: Sporten. Door al het roken kan ze totaal geen sport. En ook haar dans skills zijn niet bepaald goed.
Buitenschoolse activiteiten: Ze geeft soms tekenlessen maar die worden niet vaak bezocht omdat ze ook erg kritisch is naar leerlingen toe.

Het uiterlijk.
Lengte&bouw: 1.75 redelijk tenger gebouwd. Alleen zijn haar schouders redelijk breed en daardoor lijkt haar lichaam op een sporters lichaam.
Haar: Ze heeft bruin haar en nog steeds zit het vaak in de war en soms zelfs met een paar grote klitten. Toch misstaat het haar niet. Je ziet wel duidelijk dat er een mooie krul in zit. Die is erin gekomen door één keer haar haren te krullen en daarna wilde ze er gewoon niet meer uit.
Ogen: Haar ogen zijn mooi en fel. Het is het opvallendste in haar lichaam en ze lijken dwars door je heen te kijken. Ze zijn helder groen met een paar blauwe spikkeltjes. Soms kan ze van die hele grote bambie ogen op zetten.
Kledingstijl: Ze draagt wat nettere kleding, gewoon omdat ze het bij haar vind passen. Toch zal het allemaal makkelijk beweegbaar zijn en je zal haar echt niet vaak in een jurk zien. Ze voelt zich er nog steeds verschrikkelijk ongemakkelijk in.
Kenmerken: Ze heeft geen piercings alleen een tattoo op haar pols. Het is een bedelarmbandje en iedere keer als er een gebeurtenis is waar ze waarde aan legt of waar ze liever niet aan denkt laat ze een nieuw bedeltje plaatsen. Er is ook een nieuwe tattoo bij gekomen op haar rug. Van een paardenbloem die word meegenomen door de wind en uiteindelijk veranderd in zwaluwen.

Achtergrond informatie.
Verleden: Zij en haar broer hadden een auto ongeluk gehad en toen is haar broer zwaar gewond geraakt. Zelfs zo erg dat hij nu in een rolstoel door het leven moet. En Dana verwijt dat zichzelf nogal omdat zij degene was die aan het stuur zat. Ook al reed de vrachtwagen door rood. Ze heeft het neergelegd en is redelijk te vreden met alles wat er in haar verleden is gebeurd. Ze heeft het allemaal achter haar gelaten. Ze spreekt nog steeds haar ouders niet echt en haar broer ook niet zo vaak maar dat waren ze wel gewend na zo’n 4 jaar niks van haar gehoord te hebben.
Geboorte/woonplaats: Ze heeft haar eigen appartement in New York.
Familie: Broer, moeder en vader die gescheiden zijn en hebben alle twee een nieuw partner.
Extra: -

Liedje:
Ben nog aan het denken....

Foto('s):


Hoe ze er nu uit ziet


haar nieuwe tattoo


zo zag ze er eerst uit.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Liam

avatar

Posts : 241
Join date : 22-09-11

BerichtOnderwerp: Re: Dana Elle Woodings   di dec 13, 2011 8:12 am

Goedgekeurd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Dana Elle Woodings
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Franklin High :: Personages :: Jouw personage-
Ga naar: